RENAULAC’S PROTECT RANGE: VEELZIJDIGE MUURVERF

Ben je van plan om je keuken, kinderkamer of gang een nieuwe kleur te geven? Speciaal voor deze veeleisende ruimtes (en kinderehanden!) heeft Renaulac de Protect Range ontworpen: afwasbare verf met een hoge dekking én in de meest trendy kleuren.

Renaulac staat bekend om zijn sterk geavanceerde muur- en plafondverven, die ontwikkeld zijn in het eigen laboratorium volgens de nieuwste technologieën. De Protect Range is één van de opvallendste producten van het Franse merk. Deze verf geeft een bijzonder effect in iedere ruimte, maar komt extra goed tot zijn recht in veeleisende ruimtes die worden blootgesteld aan het dagelijkse leven zoals keukens, kinderkamers of gangen.

Dankzij de innovatieve technologie, is deze verf namelijk afwasbaar en hiermee anti-vlek: bye bye, afdrukken van vieze kinderhanden, vette vingers en ongelukkige potloodstrepen!

Unieke technologie

Net als bij alle producten van Renaulac, ging er aan de Protect Range meerdere jaren onderzoek vooraf. Achter de zeer dekkende, matte verf met een hoge mate van afwasbaarheid, gaat een indrukwekkende technologie schuil. De muurverf bestaat uit kleine beschermende bestanddelen (protectoren) tussen de pigmenten en de eigenlijke verfsubstantie. Die zorgen ervoor dat zelfs het meest hardnekkige vuil de muurverf niet kan schaden.

Zo zijn je muren optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf! Toch een vlek? Die kun je moeiteloos verwijderen zonder bang te zijn dat de kleur van de muurverf vervaagt.

20 keer sterker

Dankzij deze unieke technologie waarbij protectoren het pigment omsluiten, heeft de verf een ongelooflijke weerstand: het is 20 keer sterker dan andere vergelijkbare muurverven. Wil je echter écht zeker weten dat het eindresultaat perfect is en geen kans geven aan (oude) vlekken? Bereid je muur (of plafond) dan voor met de Protect Primer.

Deze primer (in wit voor lichte kleuren en grijs voor donkere kleuren) biedt de optimale voorbereiding voor het schilderen en egaliseert de ondergrond. Een musthave voor je verfproject, dus!

Harmonieuze kleurencombinaties

De Protect Range valt niet alleen op door de afwasbaarheid en anti-vlek kwaliteit van de muurverf, maar ook door de trendy kleuren. De range biedt 30 (milieuvriendelijke) natuurlijke tinten, die allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. Van neutrale off white tinten tot diep blauw of variaties van grijs: alle kleuren ogen modern en volgen dan ook de laatste interieurtrends.

Ga voor een contrastrijke combinatie of voor tinten die dicht bij elkaar liggen – het resultaat is hoe dan ook harmonieus. Kleur niet gevonden? Mix je eigen lievelingskleur – de mogelijkheden zijn eindeloos!

Over Renaulac

Al meer dan 200 jaar spreekt Renaulac als Franse verffabrikant zowel specialisten in de bouwsector als doe-het-zelvers aan. Het merk levert hoogwaardige kwaliteitsproducten en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe trends die u inspireren en helpen bij het realiseren van uw projecten.

Alle Renaulac verf is bijna vrij vanvluchtige stoffen, de verf bevat het minimum dat nodig is. Dat betekent dat je geen last hebt van de geur en je ruimte is na het drogen direct weer bruikbaar. Renaulac is exclusief verkrijgbaar bij Praxis en op praxis.nl.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.