NIEUWE KLEUREN IN KINDERKAMER MET FLEXA CREATIONS

Flexa Creations

Het was tijd voor een nieuwe make-over in huis! Deze keer was de kinderkamer van Bobbi & Fitz aan de beurt. Flexa Creations hielp mij daarbij!

Zoals je weet hou ik van veranderen en stylen in huis. Nadat de hele woonkamer, keuken, hal en mijn kantoor gerestyled waren, was het tijd om onze beneden verdieping aan te pakken. De badkamer en onze slaapkamer werden voorzien van een nieuw behang. De bijkeuken en logeerkamer beneden krijgen binnenkort een nieuw behang. Deze week verfde ik de kinderkamer!

meer fiftyfifty

Er moesten nieuwe kleuren op de muur, want Bobbi & Fitz slapen sinds een half jaar samen op een kamer. De kamer was eerst van Bobbi dus nog wat girly, met veel roze. Ik wilde het meer fiftyfifty (leuk voor meisjes en jongens) maken. Het terracotta behang bleef, maar de muren werden opnieuw geschilderd.

Flexa Creations

Bij Flexa Creations kan je goed mix & matchen daarom koos ik voor deze verf. In hun Flexa Creations inspiratiebrochure zag ik dat ze 54 kleuren hadden ingedeeld in overzichtelijke thema’s waardoor ik extra goed kon zien welke kleuren bij elkaar paste.

Flexa Kleurtesters zijn ideaal

Wat nog eens extra fijn was, was dat ik, nadat ik de kleuren had uitgezocht, eerst de Flexa Kleurtesters kreeg thuis gestuurd. Dit zijn kleine mini verfrollertjes, waarbij je de kleur eerst even op de muur kan doen, zonder meteen een hele pot verf aan te schaffen.

Flexa Creations

Dit was ideaal, want de kleur die ik eigenlijk wilde, was toch net niet de kleur die ik voor de kamer van Bobbi en Fitz voor ogen had. Hierdoor bestelde ik nieuwe kleurtesters bij. Na de twee nieuwe Flexa Kleurtesters op de muur te doen, zat tussen de vijf kleuren, wel precies de juiste kleur. Hierdoor was ik ECHT klaar om de kleur te bestellen en had ik geen enkele twijfel meer over de keuren die ik wilde gebruiken!

Flexa Creations Flexa Creations

Fresh Fruit X Blossom Powder

Aan de bovenkant van de muur zat al de kleur Fresh Fruit. Uiteindelijk heb ik gekozen daar een lila kleur bij te doen. Het is de kleur Blossom Powder geworden. Echt precies de kleur die ik voor ogen had!

Eigenlijk ging het schilderen heel snel! Binnen een uurtje was ik klaar. Ik gebuikte een roller voor de grote stukken en een kwast voor de zij- en onderkanten.
Ik had een liter nodig voor de onderkant van de muur van ongeveer 1.5 x 7 meter. Goed om te weten, tape haal je eraf op het moment dat de verf nog nat is!

Daarna was het tijd de kamer af te stylen. In de kamer stond een rond tafeltje. Ik heb de bovenkant van het tafeltje ook in de kleur Blossom Powder geschilderd, zodat het tafeltje mooi matchte met de muur. Ook het witte bankje en de leeuwenkop komen mooi uit bij de nieuwe kleur op de muur.

Ik ben echt super blij met het resultaat en Bobbi en Fitz ook.
Ook zin in kleur gekregen op een muur in huis? Check op flexa.nl al hun prachtige kleuren en ga mixen en matchen in huis!

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

1 Reactie

  1. franio

    Nu ziet het er interessanter uit

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.