PERSOONLIJK FAMILIEPORTRET DOOR ANNE-BRECHTJE

Annebrechtje.nl | CITYMOM.nl

Wat ben ik blij met het familieportret dan Anne-Brechtje voor ons maakte! Ze is pas 23 jaar, maar wat een talent! In opdracht kan ze ook van jouw familie een portret maken!

Anne-Brechtje is bezig met haar laatste jaar als illustratiestudente op ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle en maakt zowel vrij werk als in opdracht. Kijk voor meer werk van haar ook even haar instagram pagina trouwens!

Familieportret aan de hand van instagram foto’s!

Het familieportret dat Anne-Brechtje van ons maakte, deed zij aan de hand van mijn Instagram foto’s. Ik vind juist die kleine details zo cool! Zoals mijn sterrenschoenen, de lamp, bank & kleed wat we in huis hebben. Bobbi met haar favoriete pop. Zelfs de kat staat erop!

familie portret anne brechtje

Als je geen instagram hebt kan je ook zelf wat foto’s van de familie naar haar mailen. Anne-Brechtje maakt het portret op A4 grootte en die kost €75. Maar het kan ook groter mocht je dat willen. Ze houd de mensen altijd op de hoogte wanneer het portret klaar is en vraag ik of ze een sneakpeek willen of zich willen laten verrassen!

Ook vind ze het leuk om het nog persoonlijker te maken als je wat leuke weetjes over het gezin en eventueel wat interieur objecten mailt! Ik vind het echt bijzonder dat het portret echt zo herkenbaar is. Ik word er iedere keer weer vrolijk van als ik ernaar kijk!

Ik vind dit ook een super leuk cadeau om te geven met een groep als een vriendinnetje jarig is, of als twee mensen gaan trouwen bijvoorbeeld! En hoe leuk is het om over een paar jaar er een naast te hangen, waarop iedereen weer ouder is!

annebrechtje.nl

 

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.