DANKZIJ DE GREEN LIFESTYLE STORE HOEF JE NOOIT MEER NAAR EEN DRUK TUINCENTRUM!

Green Lifestyle Store Green Lifestyle Store

Planten in huis zijn alweer een tijd een grote trend. Naast planten in de woon/eet/badkamer vind ik een plant op de kinderkamer ook te gek staan! Waar je die koopt? Gewoon online bij Green lifestyle Store – de webshop die de meest bijzondere botanische planten gewoon bij je thuisbezorgd.  

Green lifestyle Store is opgericht door zussen Denise en Britt en ontstaan vanuit een passie voor planten, interieur en gezond leven. Met ervaring als stylist kan je veel moois verwachten!

Planten breken schadelijke stoffen af!

Volgens de zusjes zijn planten de finishing touch in huis wat styling betreft. Maar wist je ook dat planten schadelijke stoffen afbreken en zuurstof produceren. Nog een reden om ook planten in de kinderkamer te zetten!

LEES OOK: KINDERKAMER INRICHTEN? ZO DOE JE DAT DUURZAAM

Nooit meer naar een druk tuincentrum

Als MOM heb je vaak gebrek aan tijd om op zoek te gaan naar een mooie plant en pot. Dankzij Green lifestyle Store hoef je niet meer in je schaarse tijd naar een druk tuincentrum. Wat ook fijn is, bij de planten wordt ook een mooie pot geleverd. Daar hoef je dus niet ook nog extra naar opzoek. Veel potten ontwerpen de zusjes zelf.

Wat mijn kinderen vooral leuk vonden was de speciale plantvriendelijke dozen waarin de planten thuisbezorgd werden. Deze lege dozen zijn namelijk ook heel geschikt als vliegtuig/hut/speelparadijs.

Green Lifestyle Store

Echte pareltjes

Green lifestyle Store heeft zowel planten voor beginnende als (ver)gevorderde plantliefhebbers, en voor mensen met kleine en grote stadsappartementen. Daarnaast zijn Denise & Britt continu op zoek naar de mooiste planten van de beste kwaliteit. Hiervoor gaan zij bij kwekers langs, om uit het enorme aanbod planten de echte pareltjes te selecteren. Kortom, zij makken het lekker makkelijk voor ons om groen in huis te halen. En van lekker makkelijk, daar houden wij als MOMs van, toch!?

greenlifestylestore.nl

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.