BED OP MAAT; KINDERKAMER BOBBI

Kinderbed Bobbi :: CITYMOM.nl 12 Kinderbed Bobbi :: CITYMOM.nl 9 Kinderbed Bobbi :: CITYMOM.nl 1 Kinderbed Bobbi :: CITYMOM.nl 6 Kinderbed Bobbi :: CITYMOM.nl 4 Kinderbed Bobbi :: CITYMOM.nl 7 Kinderbed Bobbi :: CITYMOM.nl 11 Kinderbed Bobbi :: CITYMOM.nl 3 Kinderbed Bobbi :: CITYMOM.nl 5 Kinderbed Bobbi :: CITYMOM.nl 10 Kinderbed Bobbi :: CITYMOM.nl 2 Kinderbed Bobbi :: CITYMOM.nl 8

Het is zover! Bobbi heeft voor haar verjaardag  een echt ‘prinsessenbed’ – zoals zij het zelf noemt –  gekregen! Oftewel een hoogslaper. Hoe mooi is hij geworden! Op internet had ik lang naar zo’n bed gezocht maar A: veel te duur en B: is de kamer van Bobbi best smal dus de standaard maat (x200) paste niet. Gelukkig kwam een vriendinnetje met de oplossing: Peter van Luxesteigerhoutenmeubels. 

Deze meneer maakt precies wat je wil, op maat. In de houtsoort die jij wil. Fantastisch dus! Samen met Bobbi heb ik verschillende bedden op Pinterest bekeken en uiteindelijk koos ze dit bed uit.

Onderin kan je spelen of lezen, of een vriendinnetje kan blijven slapen en boven slaapt Bobbi zelf. De foto met de exacte maten en welke houtsoort ik wilde, appte ik naar Peter. Die maakte een offerte en na goedkeuring was het mooie bed binnen een week klaar.

Peter kwam het bed ook nog thuis bezorgen en in elkaar zetten. En dat allemaal voor een mooie prijs in vergeleken met al die bedden die je in de winkel koopt.

Ik blij maar Bobbi is – zoals je begrijpt – het aller blijst met dit mooie bed! Ook een bed op maat of een bed naar eigen ontwerp? Stuur Peter een mailtje: peterbos1961@gmail.com of app hem zoals ik deed 0634037124 en wie weet staat er op jullie kinderkamer ook binnenkort zo’n mooi bed.

www.luxesteigerhoutenmeubels.nl

Volgende artikel

BEST & LAST SALE ITEMS!

Vorige artikel

BOEKEN BERGERS

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.