CANOPY & STARS; BIJZONDERE VAKANTIE ACCOMMODATIES

CANOPY & STARS 3 CANOPY & STARS 2 CANOPY & STARS 1 CANOPY & STARS 4 CANOPY & STARS 5 CANOPY & STARS 6 CANOPY & STARS 10 CANOPY & STARS 7 CANOPY & STARS 8 CANOPY & STARS 9

Je hebt glamping en je hebt glamping in Canopy & Stars stijl. Deze Britse outdoor reisorganisatie biedt bijzondere en ronduit vreemde vakantie accommodaties op de mooiste plekken in Europa. Perfect om met kids heen te gaan, want deze locaties zijn erg geschikt voor de fantasie van kleintjes. Denk kasteelvormige boomhutten, een verbouwde dubbeldekker bus, nomaden tenten, hobbit huisjes, oude kapelletjes, drijvende hutten, oude treinstationnetjes, zigeunerwagens en yurts. Vast dat je kinderen hier razend enthousiast van worden toch?! Canopy & Stars lanceerde eind juli hun Nederlandse website, waardoor de avontuurlijke vakanties nu ook gemakkelijk vanuit Nederland te boeken zijn. Ze hebben meer dan 500 glamping accommodaties in Groot Brittannië, Ierland, Spanje, Portugal, Italië en Frankrijk.

Allesbehalve doorsnee dus, de vakantieverblijven van Canopy & Stars. Dwars door Europa zijn unieke, grappige en indrukwekkende glampeer onderkomens verscholen. De Britse reisorganisatie wil laten zien dat iedereen op een duurzame manier kan reizen zonder in te boeten op plezier, avontuur en zelfs luxe. Elk Canopy & Stars verblijf heeft zo zijn eigen manieren om een trip extra memorabel te maken: houtkachels, persoonlijk afgeleverde picknickmanden met ontbijt, badkuipen tussen de boomtoppen, hout gestookte sauna’s en nog veel meer andere zaken om te ontdekken. De eigenaren zijn stuk voor stuk warm en gastvrij en hebben maar één doel: zorgen voor een onvergetelijke outdoor vakantie voor jouw hele familie! Zie hieronder een kleine greep uit het aanbod:

The Beermoth Truck – Schotland: Eigenaar Walter kocht deze oude brandweerwagen van een museum en toverde hem om tot tweepersoons verblijf compleet met Victoriaans tweepersoonsbed en een hout gestookte oven. Deze truck staat midden in de weilanden van Kent, dus rust gegarandeerd. Je wordt hooguit wakker geblaat door een verdwaald schaap.

Monbazillac Treehouse – Dordogne: Tussen de boomtoppen voel je je koninklijk in je eigen kasteelvormige boomhut, compleet met torentjes. Je kunt er bubbelen in de hot tub op je eigen terras, met een ‘magnifique’ uitzicht over het prachtige landschap. De boomhut is met Franse charme ingericht en heeft een badkamer en keuken. Maar als je geen zin hebt om te koken, bereidt chef Vincent Lucas een heerlijk maal dat bij de boomhut wordt bezorgd.

La Jaima – Alicante: De man die deze bedoeïenen tent ontwierp, maakte ook de tenten voor koning Mohammed VI van Marokko en dat is te zien aan het overdadige Oosterse interieur vol zachte kussens. Over een steil ezelpaadje klim je naar je tent, die op een ietwat afgelegen plekje ligt. Ideaal om tot rust te komen, terwijl je aan de rand van je eigen zwembad van de zon geniet.

Badger’s Bower – Buckinghamshire: Achter de kerkdeuren van dit kleine heiligdom ligt een luxe verblijf verscholen waarin een reusachtig staand bad meteen de aandacht trekt. Hoewel het gebrandschilderde raam ook het bekijken waard is. Je enige buren zijn de plaatselijke dassen en dat terwijl je nog geen uur van Londen verwijderd bent.

 

 www.canopyandstars.nl/glamping

1 Reactie

  1. karlien

    Wow, wat een gave manieren van overnachten.

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.