COOL MERK; LIV LIKE A WOLF

Liv Like A Wolf Liv Like A Wolf 2 Liv Like A Wolf 3 Liv Like A Wolf 4 Liv Like A Wolf 6 Liv Like A Wolf 5

Vind jij het ook zo leuk om een nieuw merk te ontdekken? Liv like a wolf is zo’n splinternieuw merk met hippe, stoere en betaalbare kleding. Jipp Heldoorn verovert een plekje in de winkels met haar merk. Met een mooi verhaal. Want wat een powervrouw staat erachter dit merk!

Op haar 17e werd ze ongepland zwanger. Ze besloot ervoor te gaan samen met haar vriend en schreef samen met haar moeder schrijver en illustrator Lou Niestadt een mooi inspirerend boek over dit onderwerp: Moedige moeders & dappere dochters. Nu twee jaar later heeft ze nog een kindje en een eigen bedrijf! Liv en Wolf zijn de inspiratiebron voor haar merk en bedrijfsnaam. Ze maakt stoere kleding die comfortabel is en er mooi uitziet. Een outfit waarmee je je kinderen lekker in bed kan leggen als ze in de auto in slaap zijn gevallen. Maar waarin ze ook lekker mee naar buiten kunnen gaan en waar ze heerlijk vies in kunnen worden. De bomberjacks zijn natuurlijk ontzettend on trend en een musthave voor iedere stoere mini. Mijn favoriet zijn deze leuke sweaters, heerlijk voor op een koele zomeravond. Oh.Oh.Oh.

www.livlikeawolf.nl

LEES OOK:

BLOG BY MARIEKE VISSER

Marieke Visser woont met vriend Marc en dochter Aaf (maart ’15) in AmsterdamMarieke is oprichtster van Oh Baby!: “Tijdens mijn zwangerschap miste ik een leuke, positieve online cursus om me voor te bereiden op de bevalling, het moederschap en om echt te bonden met mijn baby. Vandaar dat ik Oh Baby! heb opgezet”. Kijk op www.mariekevisser.nl voor de gratis mini-cursus van Oh Baby! Marieke schrijft graag, is dol op fotografie, kunst en design met een goed verhaal. Ze houdt van het leven in Amsterdam. De stad heeft zoveel te bieden, ook als je kinderen hebt. Daarom blogt zij voor CITYMOM graag over lifestyle voor moms (to be) en kids.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.