7 GOUDEN SHOP TIPS VOOR MOMS

Shopping

 

Deze 7 GOUDEN SHOP TIPS VOOR MOMS zorgen gegarandeerd voor een geslaagde shopping sessie:

  1. Ga nooit met een slonzig uiterlijk of rothumeur shoppen. Dat levert gegarandeerd een miskoop op!
  2. Neem op tijd pauze om iets te eten. Winkelen met een rammelende maag is always a bad idea.
  3. Loop niet doelloos rond van rek naar rek. Houd focus en blijf assertief. Zie je niet wat je zoekt, dan is het er waarschijnlijk ook niet. Door naar de volgende!
  4. Pas niet meer dan zes kledingstukken per keer. In een ontploft rommelhok is het moeilijk om nog orde en visie te houden.
  5. Geef niet meer geld uit dan je hebt begroot. Als je te veel besteedt, houd je er een naar gevoel aan over. Don’t let the milk turn sour! Shoppen is een traktatie, geen straf!
  6. Misschien overbodig om te zeggen, maar shoppen doe je zonder kids! Je kan niet én shoppen én op je kind letten. Zie het dus als Me-Time.
  7. Geef je nieuwe aankoop meteen een gelegenheid om te shinen. Dus regel een oppas en ga diezelfde avond nog uit and feel like a million bucks! 

LEES OOK:

 

Blog by Selina Martin  

Mijn naam is Selina Martin. Ik ben 31 jaar, moeder van Dax en Loulou en woon samen met Jeroen in Amsterdam. Ik ben eigenaresse van imago styling & personal shopping service, ALTER en ben mede-oprichter van eetplatform Waar Amsterdam Eet. Schrijven is mijn grootste hobby en dat doe ik dus ook lekker veel! Je kunt mijn ‘schrijfkunsten’ o.a. terugvinden op mijn eigen online journal. Als imago styliste houd ik me vooral bezig met het vertalen van de huidige trends naar je eigen garderobe. Hoe creëer je nou een persoonlijke stijl en waar moet je opletten wanneer je de dertig reeds gepasseerd bent? Op deze en meer vragen ga ik jullie de komende tijd zo goed mogelijk antwoordt geven. Natuurlijk houd ik jullie ook graag op de hoogte van de laatste (kids) fashion trends.

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.