DE FAVORIETEN HOTSPOTS & PRODUCTEN VAN KINDERKOOKBOEKENSCHRIJFSTER NORA FRENCH

Nora French (42) is gezondheidscoach, receptontwikkelaar en auteur van het kookboek Gezond fastfood (aanrader!) en het recent verschenen kookboek; Hét blenderboek. Ze inspireert al jaren mensen om een gezonde eet- en levensstijl aan te nemen. Dit zijn haar favorieten!

Wat is je favoriete hotspot om te eten met je kinderen?

In woon in Arnhem vlakbij de geweldige dierentuin Burgers’ Zoo. We gaan er vaak naar toe en lunchen dan in het tropisch regenwoud tussen exotische vogels. Dat is altijd een feestje voor de kids.

Wat is je favoriete kinderwinkel?

Mijn favoriete kinderwinkel is Planet Happy met een prachtig assortiment houten speelgoed. Mijn favoriete plek voor kleine en grote verjaardagscadeaus.

Wat is je favoriete plek om met kinderen met vakantie te gaan?

We houden van de bergen, vooral in de zomer. Zo hebben we een heerlijke actieve vakantie met o.a. klimmen, mountain biken, zwemmen en wandelen. De Franse Alpen is favoriet!

Wat is je favoriete modemerk voor kinderen?

Ik houd van duurzame kleding die niet snel stuk gaat zodat de kids er lekker in kunnen spelen. Zo koop ik hier en daar wat zonder echt op merken te letten. Maar Little Hedonist is wel een favoriet merk.

Wat is je favoriete product voor kinderen?

Niet persé een kinderproduct maar het zorgt voor een goede nachtrust bij mijn kinderen: Etherische Lavendelolie. Een uur voor het slapen gaan zet ik een aroma diffuser met enkele druppels lavendelolie in de kinderslaapkamer. Mijn kinderen vallen zo sneller in slaap, slapen dieper en veel rustiger.

Bij welke webshop winkel je het liefst voor je kids?

Ik houd van duurzame producten die lang mee gaan. Een van mijn favoriete webwinkels is www.greenjump.nl. Hier vind ik heel handige producten zoals lunch boxes & bekers, biologische kleding en verzorgingsproducten. 

Welk gerecht uit je nieuwe boek is favoriet bij je kinderen? 

Het favoriete gerecht uit mijn nieuwe kookboek zijn de Hazelnoot & cacaowafels (p. 72). De wafels zijn het perfecte weekend ontbijt, een echte traktatie. We eten ze vaak met een laagje homemade Hazelnoot & chocopasta, ook een recept uit Hét blenderboek. Lekker én gezond!

Voor meer Nora check: www.norafrench.nl

LEES OOK: DE FAVORIETEN VAN BARBARA VAN HOUSE OF JAMIE

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.