LITTLE HEDONIST

Little_Hedonist_3 Little_Hedonist_0 Little_Hedonist_20 Little_Hedonist_25 Little_Hedonist_18

Little Hedonist is een Nederlands label waar CITYMOM meteen van onder de indruk was. Gestart met de gedachte dat mooie dingen van geweldig comfort kunnen zijn maar ook een toevoeging in je interieur of garderobe. Een gedachte waar wij ons helemaal in kunnen vinden!

De ontwerpen (voor kinderen van 0 – 2 jaar) zijn simpel, zonder poespas. Gewoon zoals het is. Maar van een goede kwaliteit want Little Hedonist gebruikt altijd natuurlijke materialen en de beste kwaliteit biologisch en organisch (wol)katoen.

Wil je meer lezen over duurzame Nederlandse kindermode merken lees dan: DÉ LIJST MET ALLE DUURZAME NEDERLANDSE KINDERKLEDING MERKEN

Alles is ontworpen met het woordje vrijheid in het achterhoofd. Vrijheid in bewegingsruimte om avonturen te beleven. Vrijheid in het ontdekken van de wereld in de meest ruime zin van het woord. De collectie bestaat uit dingen die het leventje van je kleintje (en dus dat van jezelf!) net even makkelijker, avontuurlijker, mooier, uitdagender en fijner laten zijn!

www.littlehedonist.nl

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA  @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.