IS DE SAMSUNG GALAXY S21 DÉ NIEUWE MOMPHONE!?

Hoe verschilt de nieuwste Samsung van haar voorgangers? 

Hoewel de Samsung Galaxy S21 nog niet officieel werd aangekondigd, heeft het er alle schijn van dat het toestel begin 2021 op de markt komt. Op welke punten verschilt het nieuwe toestel van z’n voorganger, de Samsung Galaxy S20? Heeft het model een verbeterde batterij aan boord? Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van de camera en processor van de Samsung Galaxy S21? Kortom is dit DE nieuwe telefoon die iedere MOM moet hebben? In dit artikel lees je er meer over! 

Tip: plaats straks een pre-order voor de nieuwe Samsung via Vodafone, zodat je het toestel als een van de eerste Nederlanders in huis hebt! 

Samsung Galaxy S21 mogelijk in drie modellen 

Net als bij de Samsung Galaxy S20 lijkt ook het nieuwe toestel van Samsung uitgebracht te gaan worden in drie modellen, namelijk: de Samsung Galaxy S21, de Galaxy S21 Plus en de Galaxy S21 Ultra. Van deze toestellen lijken de Galaxy S21 en de Galaxy S21 Plus een plat scherm te krijgen.

Hiermee wordt bedoeld, dat het scherm languit op de behuizing van de smartphone ligt. Daar waar het scherm van eerdere modellen meebewoog met de behuizing. Mogelijk behoudt Samsung dit type scherm voor de Galaxy S21 Ultra. 

Verbeterde processor in de Galaxy S21 

Niet alleen het scherm van de Galaxy S21 en Galaxy S21 Plus lijkt af te wijken van eerdere modellen. Ook de processor heeft een upgrade gehad, als we de geruchten mogen geloven. Het maakt dat de Galaxy S21 nog sneller is dan zijn voorganger! Ideaal, wanneer je snel foto’s wilt kunnen maken van de kleine, van uitjes met vriendinnen, enzovoorts.

Opvallend: de in Nederland gebruikte processor wijkt af van de processor die men in Amerika aan het toestel toevoegt. In Amerika kiest men voor de Snapdragon 888-chip van Qualcomm, terwijl in Nederland voor de eigen Exynos 2100-chip gekozen zal worden. 

Mogelijk een verbeterde accu in de Galaxy S21 

Een derde verbetering in de Galaxy S21 is de accu. Als de geruchten kloppen, wordt de accu van de Samsung Galaxy S21 net iets groter dan de accu in zijn voorganger: 4.000 mAh tegenover 4.300 mAh in het nieuwe toestel. Dit zou betekenen dat je net iets langer kunt werken met de Galaxy S21.  Of dat je kind net wat langer filmpjes kan kijken als dat nodig is 😉

Halverwege januari staat de presentatie van de Samsung Galaxy S21 gepland, als de berichten kloppen. Reden genoeg om het nieuws rond die tijd in de gaten te houden! Kloppen de geruchten of verrast Samsung met haar nieuwe paradepaardje?
Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.