TANDENFEE OP BEZOEK? 5X DE MOOISTE TANDENOPBERGDOOSJES

 

 

 

Tandenopbergdoosjes

Lucardi Nijntje Verzilverd

 

Bloomingville Tandenopbergdoosjes

Bloomingville

 

Naast Sinterklaas bestaat er bij ons thuis nog een magische held: de tandenfee. Daar ben ik sinds kort achter. Eerder werden er nooit vragen gesteld over de tandenfee zoals: hoe ziet de tandenfee eruit? Hoe komt hij ons huis binnen? Of wat doet de tandenfee met mijn tanden?!

Dat is best opmerkelijk toch?!? Die kids zijn weken dag en nacht bezig met die tand die los zit, biiijjjna er uit gaat vallen, is ie eruit, verdwijnt ie onder een kussen en kijken ze er nooit meer naar om!

Ergens ben ik blij dat ze er niet meer naar vragen, de tandenopbergdoosjes staan veilig opgeborgen achter in de kast. Maar ja, zoals dat bij kinderen gaat, op een of andere manier weten ze het toch altijd te vinden. Daarom verstop ik de sinterklaas cadeaus auto in mijn achterbak van de auto (die dan weken niet geopend mag worden).

Maar goed, er was weer een tand uit bij de oudste, schoongemaakt en ’s avonds naast het bed. Toen ik hem naar bed bracht, dacht ik nog, niet vergeten weg te halen vanavond en geld neer te leggen. Maar je raadt het al, ik vergat het dus.

De volgende ochtend in de drukke ochtendspits hoorde ik hem zeggen: “he mama, de tandenfee is niet langs geweest.” Voor ik het doorhad, riep ik: “oh die is vast druk geweest vannacht, komt hij gewoon de volgende nacht langs.” Ik al lang blij dat ik meteen een antwoord paraat had.

Inmiddels was hij naast mij komen staan. “Mam, de tandenfee bestaat niet, dat doen jullie. Ik zag wel je lachje.” Ik wist op slag niets meer uit te brengen.

De volgende avond lag de tand nog steeds naast zijn bed. Natuurlijk vergat ik het deze keer niet weg te halen. Ik legde er een extra groot muntje neer.

Heb hem er nooit meer over gehoord. Benieuwd naar de volgende tand die eruit gaat.

LEES OOK:

BLOG BY JOYCE @joycecorneel

Ik ben Joyce en samen met mijn vriend Sander heb ik 2 zoons: Olle (2012) en Flo (2016). Mijn vrije uurtjes gaan vooral op aan kindermode. Ik vind het enorm leuk nieuwe merkjes te ontdekken en deze te combineren tot te gekke combi’s. Zeker als jongensmom vind ik het best lastig de jongens leuk te kleden. In mijn blog ga ik jullie zeker laten zien wat mijn ontdekkingen hierin zijn. Naast shoppen en stylen gaat mijn hart sneller kloppen van heel veel andere dingen: gezellig borrelen en eten met vrienden, uitgebreid koken, reizen en natuurlijk Amsterdam. Voorheen werkte ik in het dagelijks als financieel manager in het bedrijfsleven, maar in 2019 heb ik een sabbatical genomen! Gewoon een jaar doen waar ik zijn in heb, zoals bloggen, genieten en tijd voor mijn gezin.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.