DE MAAND SEPTEMBER 2015 VAN CITYMOM

CITYMOM.nl 11

Samen met mijn zwangere vriendinnetje naar de Mama of the Year Awards. Lekker in de zon en festival-style!

CITYMOM.nl 9

Zo moeder, zo dochter… Deze maand ontdekte wij o.a. de mooie producten van By June.

 

CITYMOM.nl 7

Aanrader! Eten bij restaurant CITROËN in de oude Citroēn garage in Amsterdam. Hele gaafe ruimte, mooie aangekleed en lekker eten.

CITYMOM.nl 6

Deze maand ging de winkel Store of Daydreams open in Laren. Een te gekke winkel! Wij waren bij de opening en meteen helemaal onder de indruk. Mocht je niet in de buurt wonen, dan kan je gelukkig ook online in hun webshop kopen.

CITYMOM.nl 2

Al bijna 35 jaar traditie. Poffertjes eten bij de Poffertjes kraam in Laren met mijn ouders en dit jaar voor het eerst met Bobbi erbij!

CITYMOM.nl 1

We hadden een hele gezellig huwelijkslunch van vrienden die in november gaan trouwen.

CITYMOM.nl 10

Weer lekker op stap met Bobbi in haar Stokke Scoot en nieuwe hotspots ontdekken!

CITYMOM.nl 8

Deze maand was eindelijk de uitslag van de Dutch Mom Blog Awards waar ik voor was genomineerd samen met &Suus & BartsBoekjeJunior. Hier staan we allemaal gespannen op het podium voordat de winnaar bekend wordt gemaakt. Helaas ging de prijs naar BartBoekjeJunior en niet naar mij 🙁

Pure Me Resorts

Deze week ben ik weer helemaal zen geworden tijdens mijn Mommy 2 Be retreat in Zeeland! Drie dagen verbleef ik in deze heerlijke boerderij in Zeeland! Morgen kunnen jullie er alles over lezen!

Time To Smile Tenerife

Gisterenavond zijn wij aangekomen in Tenerife! Van 13 naar 26 graden, heerlijk! Voor het Arke maak ik dit jaar twee reizen. In mei zijn wij naar Griekenland geweest en nu gaan wij een hele week hier genieten! Ik heb er zin in!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.