DE MAAND JULI 2015 VAN CITYMOM

CITYMOM.nl 10

De maand begon met een gezellig ontbijt bij Fuse Communication waarbij wij uitleg kregen over alle mooie Cybex producten onder het genot van lekkere jus, croissants en vers fruit.

CITYMOM.nl 9

Met het lekkere weer kon ik het niet laten, een vrije dag opgenomen en relaxen op het strand, even ME-time!

CITYMOM.nl 22

Mijn favoriete beurs in Nederland, de Kleine Fabriek. Ik kon er dit jaar maar een uur heen, want moest rennen om mijn vliegtuig te halen maar heb weer heel veel mooie leuke dingen gespot. Zoals hier, het leuke Molly, Polly & Jackson. Voor meer leuke merken en items, check mijn blog over De Kleine Fabriek.

CITYMOM.nl 14

CITYMOM.nl 18 CITYMOM.nl 19

De tweede week van juli vierde wij een week vakantie in Frankrijk. Mijn schoonouders waren 40 jaar getrouwd en alle kinderen en kleinkinderen bleven een week logeren. Bobbi vermaakte zich de hele week met haar neefjes en nichtjes en had de time of her life!

CITYMOM.nl 3

Bij thuis komst werden we verrast door een mega groot pakket van Crayola vol met kleur, teken, knip spullen! Bobbi was helemaal in de wolken en heeft er al uren teken plezier op zitten!

CITYMOM.nl 11

Kleine meisjes worden groot! Het was tijd voor een groter bed, al hebben we het hekje er nog even voor laten zitten… Maar Bobbi is helemaal happy met haar nieuwe Stokke bed! Voor meer info en foto’s check de blog. 

CITYMOM.nl 12

Lekker weer, maar meneer en mevrouw wilde liever binnen een filmpje kijken…

CITYMOM.nl 4

YAY! Onze tuin hebben we eindelijk opgeknapt! Dat moest natuurlijk gevierd worden met een kleine BBQ!

MyOMy

Vorige maand vertelde ik al dat ik de luier tas van MyoMy mag testen Ik vind hem echt te gek en deze maand hadden we een bijeenkomst bij FS Agency met de ontwerper van de tas en Plan Nederland die ook bij de mooie tas betrokken. Het was een leuke meeting en ben super benieuwd naar het eind resultaat.

CITYMOM.nl 2

Op mijn MOM-day ging ik samen met Bobbi naar de film De Minions (lees de review hier). Echt een te gekke film. En na afloop lekker een happy meal bij de McDonald’s eten om in de Minion stemming te blijven!

CITYMOM.nl 6 CITYMOM.nl 5 CITYMOM.nl 1

Zo blij! We hebben sinds deze maand een kleine vakantie huisje op camping Bakkum. Echt heerlijk om daar in de weekenden heen te gaan. Bobbi vindt het daar te gek. Lekker de hele dag buiten. Het is vlak bij het strand, dus met mooi weer gaan we vaak naar Strandtent de Deining!

CITYMOM.nl 21

Er zijn weer veel leuke nieuwe hotspots geopend in Amsterdam. Samen met Bobbi ging ik op pad om nieuwe leuke tentjes te checken. Een daarvan is Pluk op de Reestraat waar je de lekkerste smoothies kan halen en de leukste spullen kan kopen! Aanrader!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.