MUST-GO; THE MINIONS


de Minionsde Minions de Minions de Minions : CITYMOM 1 de Minions de Minions

De schattige kleine gele capsules die je in Despicable Me waarschijnlijk al had aanbeden zijn terug op het grote scherm! Deze film is een echte MUST-GO om heen te gaan tijdens de vakantie. Of zoals ik deed, er met Bobbi heen op mijn ‘MOM-Day’! Van begin tot eind heb ik met een hele grote glimlach op mijn gezicht de film bekeken, hij is echt hilarisch!

Het verhaal: traditioneel zijn de Minions hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken. Helaas waren ze niet zo succesvol in het uitvoeren van hun taak en raakten ze werkloos. Eén Minion, genaamd Kevin, heeft een idee: samen met de rebelse Stuart en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren. De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe meester leidt: ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet! En dit allemaal in een jaren ‘60 setting met heerlijke 60’s muziek van The Doors & David Bowie o.a.

Het was de eerste keer dat ik Bobbi mee nam naar de bioscoop. Ik kan mij nog herinneren dat ik zelf als kind voor het eerst naar de bios ging, zo spannend! En zij vond het ook helemaal te gek, ondanks dat ze nog net een beetje te klein was voor deze film. Om ons moeder-dochter uitje helemaal af te maken ging we na de bios nog even langs de McDonald’s, want de Minons spelen daar ook een hoofdrol deze maand. Bobbi was dan ook helemaal blij toen ze bij haar Happy Meal Menu een Minion Speeltje kreeg. Je raadt nooit wat er als eerst opging… de Minion-gele snoeptomaatjes! De Minion film met aansluitend een Happy Meal eten is dus een echte aanrader om een saaie vakantie dag op te vrolijken. Gegarandeerd een Happy day!

 

www.minions-mcdonalds.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.