BLOG MIEKE: BLOGGEN

Bloggen

Wat is dat toch al die bloggers die tegenwoordig hun privéleven via Internet delen? Foto’s van je kinderen in de meest hippe outfits, je reis op papier alsof het alleen maar fantastisch was en je onzekerheden delen met onzichtbare vrienden waarvan je niet eens weet wie het leest? Ook ik ben zo’n blogger die mijn gedachtes online deelt.. waarom doe ik dat eigenlijk? 

Er zijn zoveel wijsheden en boeken over hoe je het als moeder zou moeten doen, ik vind het belangrijk om te laten zien dat er niet 1 goede manier is. De beste manier is om dicht bij jezelf te blijven en te handelen naar wat jij denkt dat het beste is. Dan zit je namelijk het beste in je vel en ben je ook de leukste mama voor je kleintje(s). Ik ben vaak onzeker en weet zeker dat ik fouten maak, maar dat vind ik niet erg. Tuurlijk zou ik liever alles perfect doen, maar dat is niet realistisch. Het belangrijkste wat ik, meteen in mijn eerste kraamweek, heb geleerd van mijn kraamverzorgster “zorg eerst goed voor jezelf, want dan kan je ook het beste voor je dochter zorgen”. Dit is de beste raad die ik van wie dan ook over het moederschap gehoord heb. Het is zo waar! Door mijn gedachtes op papier te zetten en hier te delen hoop ik anderen te kunnen inspireren, maar daarnaast vind ik het ook leuk om nieuwe ontdekkingen te delen. Waarom zou ik dat leuke merk voor mezelf houden? Als ik er zo blij van kan worden, wellicht iemand anders ook?

LEES OOK: BLOG MIEKE: DAT ZOU IK ECHT DUS NOOIT DOEN

Blog by Mieke Schuurman

Mieke is moeder van Amy (febr. ’14) en al 13 jaar samen met haar lief. Woont sinds haar studie in Rotterdam en had nooit gedacht dat zij daar zou blijven hangen. Nu met het dertigersdilemma onder de arm de wereld aan het ontdekken! Net begonnen als sporttrainer bij Mom in Balance en begonnen met de opleiding voor kinderyoga. Altijd bezig met interieur, mode, muziek en reizen en deelt graag haar nieuwe ontdekkingen en verhalen met ons op CITYMOM.

 

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.