DE MAAND AUGUSTUS 2015 VAN CITYMOM

DMBA 2015

Het was in meerdere opzichten een feestelijke maand! Of in die zin, er was veel te vieren! Ten eerste mijn nominatie voor de Dutch Mom Blog Awards waar ik super blij mee ben! 17 september maakt de vakjury de winnaar bekend. Maar ik maak ook kans op de publieksprijs! Wil jij dat ik die win? Stem dan op CITYMOM via www.momblogawards.nl Alvast heel veel dank!

CITYMOM.nl 12

En ik kon deze maand eindelijk bekend maken dat ik in verwachting ben! Dat had ik natuurlijk al eerder gevierd maar ook het feit dat we een zoon krijgen zorgde voor feeststemming thuis!

CITYMOM.nl 4

Iets anders dat mij heel blij maakt is varen en dan kon met dit lekkere weer deze maand natuurlijk heel goed.

CITYMOM.nl 5

Met de zwangerschap zijn de ‘cravings’ ook al begonnen… Geen wijn dan chocolade is mijn motto deze maanden..

CITYMOM.nl 6 CITYMOM.nl 7

Het was erg lekker weer vooral in de weekenden dit weekend. Daarom waren we ieder weekend in ons huisje in Bakkum te vinden. Heerlijk van vrijdag t/m zondag de hele maand weg en veel naar het strand waardoor ik ieder weekend een vakantie gevoel had.

CITYMOM.nl 8

Yes, een heerlijke nieuwe salade bar is bij mij om de hoek geopend: Salad & The City. En kan ik mijn cravings compenseren met gezond eten s’avonds.

CITYMOM.nl 9

Ik heb de afgelopen maanden meegedaan met Moeders voor Moeders. Zij verzamelen urine van zwangere vrouwen. Uit deze urine wordt het hCG-hormoon gewonnen. Dit hormoon wordt door farmaceutische bedrijven gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen. Aangezien ik zelf heel snel zwanger was gun ik dit iedereen en heb ik meegedaan en mijn urine van weken in deze blauwe flessen opgevangen. Vanaf week 16 neemt het hCG hormoon af en stop je met urine inleveren.

CITYMOM.nl 10

Hele scherpe foto! Uiteten bij Happy Happy Joy Joy. Nieuw restaurant en echt een aanrader, super lekker en leuk.

CITYMOM.nl 11

Van Veerle van www.schrijfsel.nl kreeg ik deze maand schrijfles. Super leuk om tips & trics te krijgen en weer nieuwe dingen te leren. Aanrader deze les voor iedereen die veel schrijft en zich wil ontwikkelen.

CITYMOM.nl 13

Met Bobbi naar de Parade in Amsterdam.

CITYMOM.nl 3

Eind van de maand ging ik naar Show Up, een te gekke beurs waar ik veel leuks voor kids ook spotte. Mijn 25 favorieten kan je lezen in de blog van afgelopen donderdag.

CITYMOM.nl 1 CITYMOM.nl 2En we sluiten de maand feestelijk af met de verjaardag van Bobbi die zij niet alleen op de creche vierde, maar ook in Bakkum met opa’s, oma’s en haar nichtje een neefje en nog eens thuis met vriendjes en onze vrienden. Een heel feestelijk weekend dus!

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.