BABY SHOWER GLOVE; PRIJSWINNEND PRODUCT

Baby shower glove : CITYMOM.nl 1 Baby shower glove : CITYMOM.nl 2Baby shower glove : CITYMOM.nl 3 Baby shower glove : CITYMOM.nl 4

Niet één maar wel twéé prijzen heeft de Baby Shower Glove™ gewonnen dit jaar! Namelijk de Baby Innovation Awards in de categorie ‘care’ en de publieksprijs Fabulous Mama Consumer Award. Van dit innovatieve product moeten wij meer weten want twee prijzen win je niet zomaar!

De Baby Shower Glove™ is niet een washand om je kind mee te wassen, het innovatieve eraan is dat deze handschoen ontwikkeld is om meer grip op je baby te hebben tijdens het douchen. Ik kan mij nog herinneren dat ik het heerlijk vond om met Bobbi -toen ze baby was- te douchen. Maar ojee wat vond ik het eng. Ik was zo bang dat ze uit mijn handen zou glibberen dat ik meestal maar even onder de douche met haar stond. Ontspannen was ik al helemaal niet.

Het fijne van de Baby Shower Glove™ is dat hij je onderarm (geschikt voor zowel de rechter- als de linkerarm) bedekt. Zodra hij nat wordt, gaat de speciale badstof (en dus niet het speciale buikjes zoals je misschien zou denken) van de hele handschoen aan je arm plakken en wordt je hele onderarm stroef. Hiermee heb je beter grip op je baby tijdens het douchen.

De Baby Shower Glove™ (one size) kost €13.95 en is er in drie uitvoeringen: een roze nijlpaard, blauwe pinguïn en beige zeehond. Ik kan niet wachten om straks eindelijk écht ontspannen met mijn nieuw born te gaan douchen, hem vertrouwd te maken met water en hem kennis te laten maken met deze vrolijke beestjes!

www.babyshowerglove.nl

 

LEES OOK:

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.