SHOPPING TIME BIJ LINDEX

Lindex 4Lindex :: CITYMOM.nl Lindex 5Lindex Een enorm assortiment hippe, stoere kleding voor jong en oud.. voor ieder wat wils! En dat alles ook nog eens erg betaalbaar en op één adres! Wat wil een MOM, met over het algemeen weinig tijd “over”, nog meer. Ik hoor je denken “Waar kan ik al dit moois vinden?” Nou, dat kan bij de stoere Scandinavische modeketen Lindex! 

Lindex werd in 1954 gesticht in Zweden, waarna het snel uitgroeide tot een toonaangevende modeketen en heeft inmiddels meer dan 480 winkels verspreid over heel Europa.

En meer goed nieuws, ze hebben een webshop! De webshop is naast groot, veel en hip, erg praktisch ingericht, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Volop keuze voor zowel jongens als meisjes, van jong tot oud.

De leeftijdscategorieën gaan van 0-1 jaar tot aan 8-14 jaar oud! Naast kleding verkoopt Lindex ook accessoires en cosmetica om het totaalplaatje compleet te maken.

Vanaf nu shop je dus voor zowel jezelf als de kids op één adres. Tja.. eigenlijk is het enige nadeel wat ik kan bedenken met betrekking tot deze mooie keten: je winkelmandje is voordat je het door hebt boordevol gevuld!

www.Lindex.com

LEES OOK:

10X DE BESTE BUDGET BABY BRANDS

10 X LEUKE NEDERLANDSE KINDERMODE MERKEN

Blog by Anouk van Kollenburg-van der Heijden. Anouk is de nieuwste blogger van CITYMOM: Moeder van twee schatten van meiden: Bo, bijna 5 jaar, en Milou, net 2 jaar oud. Zelf 34 jaar, woonachtig in Oirschot, Noord-Brabant en alweer 11 jaar samen met Bas. Inmiddels zo’n slordige 16 jaar werkzaam binnen de Rabobank, maar eigenlijk altijd al bezig geweest met interieur, kleding, op zoek naar “die ene” webshop die je MOET kennen, DIY… kort samengevat: altijd op zoek naar wat nieuws!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.