TJORVEN KIDS

Tjorven Kids :: CITYMOM.nl 1

Tjorven Kids :: CITYMOM.nl 3

Tjorven Kids :: CITYMOM.nl 4

 

Tjorven Kids :: CITYMOM.nl 5

 

Tjorven Kids :: CITYMOM.nl 6

Tjorven Kids :: CITYMOM.nl 7

Tjorven Kids :: CITYMOM.nl 8 + VOOR

Tjorven Kids :: CITYMOM.nl 9

Tjorven Kids

Laat die zomer maar komen; met Tjorven Kids krijg je – zelfs al regent het pijpenstelen, niet onbekend bij ons – een instant zomergevoel. En dat komt door de prachtige pastelkleuren. Een pluspunt;  laat candycolors nu ook voor komend seizoen nog helemaal hip zijn. Dus lekker op de groei kopen, dan kunnen ze er volgend seizoen ook nog mee doen! 

Tjorven Kids is een merkje van Zweedse komaf. En – ondanks de pastelkleuren – vind ik het merk dat duidelijk uitstralen; het concept is minimaltisch, met een vaste basiscollectie van grijs, pastelgeel, pastelroze en limegroen. Het fijne van deze kleuren is dat ze perfect te combineren zijn, ook met zwart wit. De designs zijn ook minimalistisch – big like natuurlijk – en hebben prints van insecten. Ik heb een enorme afkeer van insecten, maar deze zien er zo lief uit, dat je ze bijna zou willen aaien. Bijna dan hè. Vliegen, libelles en mieren; allemaal gemixt in pasteltinten. Daarnaast zitten er unicolor items in, dus zonder print. Mocht je niet zo’n printliefhebber zijn, dan kun je er voor kiezen om – zoals ik bij Jesse heb gedaan – het gele vliegenshirt te combineren met een unicolor limegroen broekje. Perfect voor zonnig weer; nu dus gelijk uit de kast te trekken.

Tjorven Kids ontstond eigenlijk al jaren geleden, toen Ruth Mändma een klein meisje was. Ze was heel dag dag buiten te vinden; klimmen in bomen, feetje spelen bij het water, kleine kraaitjes wormpjes voeren en hutten bouwen in het bos. Hierdoor begonnen haar ouders haar ‘Tjorven’ te noemen (naar een meisje uit een Zweeds boek/ tv serie die net als Ruth ook hield van de natuur en dieren). Afgelopen december kreeg Ruth het idee om een kledinglijn op te zetten met haar koosnaam als merknaam. De liefde voor dieren en natuur is terug te zien in de designs, die volledig geïnspireerd zijn op dieren en natuur. Gemaakt voor kleine avonturiers die een stukje natuur letterlijk bij zich dragen. Zelfs ik – toch wel met een aardige insectenfobie – ben om (mits ze uit de slaapkamer blijven); I love Tjorvenkids!

Celine draagt het roze mierenjurkje, Jesse draagt het unicolor groene broekje en gele vliegen shirtje.

www.tjorvenkids.com

 

BLOG BY SONJA DE JONG  @ohmymacushla

Sonja (30) woont samen met haar man in Zoetermeer. Zij hebben een dreumes tweeling; Jesse en Celine. “Ik ben werkzaam als docent in het Voortgezet Onderwijs, maar heb daarnaast een grote passie: Zumba & bloggen. Sport ik niet, dan blog ik. Na dreumesenbedtijd dan… Na een paar jaar te hebben geblogd over fashion, waaide mijn interesse tijdens de geboorte van de twins over naar kindermode. Op mijn blog Ohmymacushla.nl schrijf ik over verschillende mode items, en dan het liefst over ‘twinning’; de mixes & matches. Voor CITYMOM ga ik jullie een glimp van onze kledingkasten (!) laten zien, en volgt er veel inspiratie over diverse merken en nieuw webshops”.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.