MAED FOR MINI WINTER COLLECTIE

AW16_Maed for Mini :: CITYMOM.nl

AW16_Maed for Mini :: CITYMOM.nl 2

AW16_Maed for Mini :: CITYMOM.nl 3

AW16_Maed for Mini :: CITYMOM.nl 4

AW16_Maed for Mini :: CITYMOM.nl 5

AW16_Maed for Mini :: CITYMOM.nl 7

AW16_Maed for Mini :: CITYMOM.nl 8

Net nu Fitz zijn coole MEOW broekje van MAED FOR MINI niet meer past lanceert dit baby/ kinderlabel deze maand een nieuwe collectie met als thema ‘Wild at Heart’. Goede timing dus! De ontwerpen, vormgegeven in comfortabele fits en zacht katoen, hebben een mix van dierenprints en sprekende pastelkleuren, twee dingen waar ik mega van houd!

Maed for mini is bedacht en opgericht door de Rotterdammers Maerle Mulder en Edward Ouwekerk. Inmiddels samenwonend in Amsterdam, met hun 2 kinderen. Samen komt dit stel tot bijzondere concepten die zich kenmerken door eenvoud, functionaliteit, oorspronkelijkheid, onalledaagse details en tijdloosheid. Fotografie, typografie, mensen met een passie, producten met een goed verhaal, dieren en gelaagdheid zijn inspiratiebronnen. Maar de grootste inspiratiebron zijn hun kinderen natuurlijk! Deze herfst/wintercollectie is geïnspireerd op het lievelingsboek van hun zoon: ‘Meneer Tijger wordt wild’. Maed for mini kan zich volledig vinden in de filosofie van de schrijver: ‘iedereen zou af en toe even wild moeten zijn’. In de ontwerpen spelen dit seizoen dierenprints de hoofdrol.

De stijl van Maed for mini is minimalistisch Scandinavisch en tijdloos Frans met een vleugje wild. Een duurzaam en kwalitatief baby/kinderlabel dat originele producten ontwerpt. Veel aandacht wordt besteed aan het selecteren van de fijnste organic stoffen en prints. Een unisex baby/kinderlabel voor iedereen die bereid is om iets meer dan gemiddeld te betalen voor kwaliteit, duurzaamheid en authenticiteit. Maar vooral heel comfortabel is voor kinderen om te dragen. Maed for mini maakt ontwerpen voor 0 t/m 3 jaar.

www.maedformini.nl

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.