fbpx

Mommy-2-Be Retreat = Mom-Must-Do!

Pure Me Retreats :: CITYMOM.nl 2 Pure Me Retreats :: CITYMOM.nl 1 Pure Me Retreats :: CITYMOM.nl 7 Pure Me Retreats :: CITYMOM.nl 8 Pure Me Retreats :: CITYMOM.nl 6 Pure Me Retreats :: CITYMOM.nl 4 Pure Me Retreats :: CITYMOM.nl 5

Mommy to be - Pure Me Retreats

Ik word wakker in een heerlijk tweepersoonsbed, de regen tikt zachtjes op het dak van de boerderij waar ik ben, na een frisse douche onder de grote ‘regendouche’, loop ik naar beneden, het haardvuur knapperd en er staat een heerlijk ontbijt klaar met o.a. zelfgemaakte yoghurt met muesli en slow juice sapjes. Na een uurtje yoga ga ik nog even in bed relaxen. Is dit een droom!? Nee dit is de heerlijke waarheid! Ik ben namelijk een paar dagen in Zeeland uitgenodigd door Pure Me Retreats voor het Mommy-2-Be Retreat.

 

Voor het eerst op een retraite

Ik was nog nooit op een retraite geweest dus was erg benieuwd. Deze retraite is ook nog eens speciaal voor zwangere. Samen met nog 3 moeders geniet ik van een paar dagen Me-Time! Hoe heerlijk is dat. Aangezien ik al een dochter heb is Me-Time wat spaarzamer geworden. Zwanger, oh ja! Soms vergeet ik het door de drukte helemaal. Maar ook als je voor het eerst zwanger bent is het fijn nog even een moment voor jezelf te hebben en stil te staan bij je zwangerschap.

Pure Me Retreats

Op dinsdag zijn we in Zeeland ontvangen door Mandy (de oprichtster van Pure Me Retreats) en Carolien (coach). Na een uitleg over Pure Me Retreats en een kennismakingsrondje gaan we heerlijk lunchen in de sfeervolle woonkeuken. Al het eten wordt bereid door Mandy haar man die echt een geweldige kok is. Het eten is zoveel mogelijk biologisch, zelf gemaakt en hij werkt met streekproducten. Alsof we in een ster restaurant zitten, lunchen we. En dit gevoel blijft alle dagen zo. We mogen niks afruimen of doen. Jeetje, echt relaxen dus. Niks moet ook, heb je ergens geen zin in dan doe je het niet. Of wil je wat anders doen, dat mag ook. Het gaat echt om het ontspannen.

Op het programma

Na de lunch coacht Carlolien ons d.m.v. een talentenspel. Hoe denk jij als moeder te zijn, of in mijn geval, waar liggen je talenten al. Erg interessant. Na deze sessie krijg ik een heerlijke zwangerschapsmassage bij de houtkachel in de chill ruimte. En tussendoor is er genoeg tijd om met een kop thee op de bank te kruipen bij de openhaard. De vele tijdschriften door te bladeren of (zwangerschaps)boeken te lezen die er liggen of gewoon lekker een dutje doen. Naast nog een persoonlijke coaching sessie staat ook nog een zwangerschapsfotoshoot, een informatieavond van een kraamverzorgster en een stilte wandeling op het programma. Het programma is divers en het is echt gericht om je voor te bereiden om het moederschap mentaal maar, door de ontspanningselementen, ook lichamelijk!

Ik wil terug

Zoals ik al zei was dit mijn eerste retraite en ik vond het echt heerlijk! Ik heb super genoten maar ook nog eens, door o.a. de coaching iets mee gekregen! En naast dat het heel ontspannen was, was het ook nog eens heel gezellig met de andere Moms-2-be en het met Mandy en haar super team. Er is naast deze Mommy-2-be-retreat ook een Mommy & Baby retreat. Waar je samen met je baby heen kan voor ontspanning. Over een half jaar kom ik dus terug en dan met baby! Want zo’n retreat is zeker voor herhaling vatbaar!

puremeretreats.nl

 

LEES OOK: HOLYMAMA; EEN BIJZONDERE YOGA RETRAITE VOOR MOMS ÉN KIDS!

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.