DE MAAND APRIL 2015 VAN CITYMOM

CITYMOM.nl 1

Jaaaaaa de nieuwe website van Fabulous Mama is online en ik ben gevraagd om deel uit te maken van het bloggers team! Super leuk! Vanaf nu zal ik wekelijks bloggen op www.fabmama.nl

CITYMOM.nl 3

Begin April was het natuurlijk pasen. Vorig jaar was Bobbi nog te jong voor de jaarlijkse ei-zoek-wedstrijd & lunch bij mijn schoonfamilie maar dit jaar deed ze fanatiek mee!

CITYMOM.nl 2

Mijn lieve vriendinnetje Charlotte was voor een weekend in Amsterdam. Normaal woont ze namelijk in Dubai dus dit moest gevierd worden met een avond eten & drinken.

CITYMOM.nl 4

Via Fashionalista agency had ik voor Alpro samen met 4 andere Mom-bloggers een super leuke brainstorm! Altijd leuk om mee te denken met nieuwe marketing en pr ideeën voor merken.

CITYMOM.nl 5

Ja eindelijk was er weer zon in april! Dus op mijn ‘MOM-day’ hup naar Pllek in Amsterdam om daar lekker te hangen.

CITYMOM.nl 6

Ieder half jaar houden PR bureaus persdagen met de nieuwe collecties. Heerlijk om even rond te neuzen en als het moois voor het nieuwe seizoen (in dit geval winter ’15-’16) te zien.

CITYMOM.nl 7

Deze maand bij veel nieuwe leuke tentjes geweest, maar De Kleine Parade in Amsterdam was wel mijn favoriet! Super leuk conceptstore waar je niet alleen lekker kan koffiedrinken of lunchen maar ook leuk kan shoppen.

CITYMOM.nl 9 CITYMOM.nl 8

Ik was een weekend naar Napels. Echt een te gekke stad in Italie. Heerlijk gegeten en super gezellig met mijn allerliefste vriendinnetjes!

CITYMOM.nl 10

Ik krijg altijd zoveel energie en inspiratie van een weekend weg. En het hielp ook nog eens dat ik het boek Masterclass ondernemen van Annic van Wonderen las in Napels. Een feest van herkenning maar ook met zo veel goede nieuwe tips! Heel blij mee.

CITYMOM.nl 11

Voor alles is een eerste keer natuurlijk met een eerste kind! Dus ook de eerste keer McDonalds eten met Bobbi. Ze vond het heerlijk!

Martinhal Beachresort

En wat een super afsluiter van deze maand! Samen met Frederique van Kindermodeblog, Jerrine van MamaGlossy en Annemiek van Keukenliefde en al onze kids waren wij uitgenodigd op persreis door Martinhal: “europ’s finest luxury family resort”. Een heerlijke plek in Portugal, in de Algarve. En wat een feest is het hier! Ben echt nog nooit in zo’n kindvriendelijk hotel geweest, heerlijk! Ik ga nog even verder met werken, eh… genieten hier! A.s. dinsdag kunnen jullie alles over deze fijne plek lezen in mijn blog erover. Geniet van deze zondag en van Koningsdag morgen!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.