BLOG MIEKE: DROMEN

Dromen

Soms heb ik van die momenten dat ik echt even weg kan dromen, dromen van een hele andere plek waar ik dan met Amy en mijn lief zou zijn. Wat als we gewoon alles oppakken, geen verantwoordelijkheden zouden hebben? Waar zou ik dan het liefste zijn? Ik eindig eigenlijk altijd wel op het strand of in de bergen. Een huis in de bergen vlakbij het strand, dat zou helemaal fijn zijn. In de winter skiën en in de zomer surfen, love it!

Ik denk dat het goed is om te dromen, wat maakt je nou echt happy? We zijn soms zo geneigd om weg te zakken in de dagelijkse gang van zaken.
Dat, wanneer je richting de bank loopt om even te ontspannen, je in je ooghoek de wasmand ziet staan. Voor je het weet sta je weer netjes 2 stapeltjes was te splitsen, 1 voor 30 graden en 1 voor 40 graden. Als die in de was zitten en je weer richting bank loopt je toch weer al het zwervende speelgoed bij elkaar raapt en dan toch nog even snel de kamer stofzuigt. Dan is je moment alweer voorbij en stel je het dromen weer even uit.

Sinds ik vorig jaar besloten heb het roer om te gooien en meer mijn gevoel te volgen ben ik ook meer gaan dromen. Niet meer continu volgen wat ik moet doen, maar de gang van zaken soms ook even lekker loslaten. Die was gebeurt toch wel, maar dan sta ik wel veel meer ontspannen in de bijkeuken. Niet nog even snel stofzuigen, als ik het nu niet doe ontploft het huis echt niet.
Zo af en toe voeg ik een klein stukje uit mijn dromen toe aan de dagelijkse gang van zaken. Ok we kopen niet meteen een huis in de bergen bij het strand, maar hebben wel een strandhuisje gehuurd voor een weekend. Genieten!

LEES OOK: BLOG MIEKE: MOMENTJE VOOR JEZELF…

Blog by Mieke Schuurman

Mieke is moeder van Amy (geboren februari 2014) en al 13 jaar samen met haar lief. Woont sinds haar studie in Rotterdam en had nooit gedacht dat zij daar zou blijven hangen. Nu met het dertigersdilemma onder de arm de wereld aan het ontdekken! Net begonnen als sporttrainer bij Mom in Balance en begonnen met de opleiding voor kinderyoga. Altijd bezig met interieur, mode, muziek en reizen en deelt graag haar nieuwe ontdekkingen en verhalen met ons op CITYMOM.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.