FAMILY-MUST-HAVE; VANS X DISNEY

Vans-x-Disney 2 Vans-x-Disney 3 Vans-x-Disney 5 Vans-x-Disney 6Vans x Disney2Vans x Disney
Op maandag schrijf ik altijd over een echte MOM-Must-Have, maar deze keer heb ik iets gevonden wat een Must is voor de hele familie! Namelijk de nieuwe Disney Vans lijn.

Op de persdag van Ganbaroo PR zag ik de te gekke lijn al liggen maar ik moest nog even wachten om deze collectie met jullie te delen omdat er een embargo op zat. Maar vandaag is het zover, de Disney collectie van Vans mag de wereld in en zijn jullie ook niet direct fan!? De prints zijn zo leuk en de schoenen zijn in diverse maten verkrijgbaar, dus voor zowel kids als voor volwassenen. En ook de rugzakken en petten vind ik heel erg leuk. Koop je een item dan heeft de hele familie hier dus iets aan! Dat is pas echt waar voor je geld.

LEES OOK: HOE NOSTALGISCH IS DEZE PEANUTS COLLECTIE VAN VANS!

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.