BLOG BETTINA; HERO EN DE GROTE BLAUWE FLES

Hero Baby X CITYMOM 6Hero Baby X CITYMOM 4

Als Bobbi wakker wordt is de eerste zin niet “goedemorgen mama” maar “mama, grote blauwe fles maken”. Ze praat nog niet echt in vol zinnen (ze is 2.5) dus de commanderende toon kan ik haar niet kwalijk nemen. Maar het komt er op neer dat ik een flesje moet maken. En wel direct.

De dwingende toon klopt dus wel! Bobbi wil altijd ‘de grote blauwe fles’. Niet omdat er Vodka op staat (we kregen deze fles als grap van mijn beste vriendinnetje), maar omdat deze fles de allergrootste is die we hebben. Laatst vroeg iemand nog wat het lievelings eten van Bobbi was en ik moet heel eerlijk bekennen, dat dat haar flesje is. Je kan haar met niks blijer maken.

Ook s’avonds voor het slapen gaan krijgt Bobbi nog een flesje. De zin “grote blauwe fles maken” wordt dus s’avonds altijd nog een keer herhaald. En dan weet ik, Bobbi is moe. Flesje drinken, tanden poetsen en naar bed. Onze dag begint en eindigt dus met de ‘grote blauwe fles’ en ik moet zeggen dat ik zo’n fles ideaal vind. Het enige wat je nodig hebt is de fles.. (een grote blauwe ;-)) water en babypoeder.

Hero heeft nu een nieuwe flesvoeding ontwikkeld: Hero Baby Nutrasense met een nieuwe receptuur  op  basis  van  Hero’s  laatste inzichten. Hero Baby Nutrasense bevat namelijk melkvet en je weet meteen dat daardoor de vertrouwde voedingsstoffen zoals vitamines A, C & D binnen krijgen. Voor Bobbi is er vanaf juni Peutermelk 4 (vanaf 2 jaar) verkrijgbaar. Het assortiment Hero Baby Nutrasense heeft ook nog Standaard 2 (6-12 maanden) en Peutermelk 3 (vanaf 1 jaar). Normale melk heb ik niet altijd in huis, kan bederven of met reizen/vakantie ook niet handig en zo’n handig Hero pak heb je altijd in huis en kan altijd mee. Waar je ook heen gaat. Alleen niet ‘de grote blauwe’ fles vergeten!

 

www.herobaby.nl

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.