BLOG LIESBETH: MET DE BILLEN IN HET ZAND

strand-in-fb

Van de week zat ik met mijn billen in het zand van Wijk aan Zee. Op een gewone woensdagmiddag. Ik had een onverwachtse vrije dag. De BSO-dag ging gewoon door en dus was ik alleen. Alleen. Ik genoot van de zon, de rust, mijn boek en bestelde een maaltijdsalade met een portie frites. Moet bekennen dat toen ik hier om 09.30u zat, ik wel dacht “Wat doe ik hier? Het is heel stil.”

Hoe jij dat doet weet ik niet, maar de spaarzame momenten dat ik alleen op het strand zit, probeer ik de moeders met kinderen enigszins te ontwijken. Klinkt ergens onaardig maar het is een noodzakelijk kwaad haha. Nee hoor ik overdrijf.

Naarmate de dag vorderde holden er steeds meer kindjes voorbij en dat vond ik gezellig. Terwijl de zesde moeder me passeerde en ik haar tegen haar 3-jarige kleuter hoorde zeggen dat ze heus wel door de scherpe schelpjes kon lopen en niet zo moest zeuren omdat ze anders een tik op haar billen zou krijgen, draaide ik me nog eens lekker op m’n rug en voelde ik de zon op m’n huid branden. Zalig.. Als de nazomer nog even doorzet, plan ik binnenkort misschien wel weer zo’n dagje! Fijne dag allemaal!

BLOG BY LIESBETH STERRENBURG

Liesbeth is moeder van tweeling Noortje en Annabel en is samen met Mike al 4 jaar de zeer trotse ouders van deze twee meisjes. Zoals ze zelf zegt: “ze zijn heel leuk, onze twins, maar ook zeer vermoeiend, zeer eigenwijs, zeer creatief en ondernemend, vasthoudend en strijdlustig”. Genoeg om over te schrijven dus!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.