BOBBI HAAR FAVORIETE SPEELGOED

vtech-droomkasteel-citymom-nl-1o vtech-droomkasteel-citymom-nl-11 vtech-droomkasteel-citymom-nl-2 vtech-droomkasteel-citymom-nl-5 vtech-droomkasteel-citymom-nl-4 vtech-droomkasteel-citymom-nl-12 vtech-droomkasteel-citymom-nl-13

Bobbi is nu vier en wat ik heerlijk vind is om naar haar te luisteren als ze aan het spelen is en vol in haar fantasie wereld zit. Hele gesprekken voert ze tussen haar poppetjes die dan allemaal dingen doen die zij zelf ook in het dagelijks leven doet. Ik vang dan zinnen op als; “kom maar liefie je moet nu echt naar bed toe, morgen moet je weer naar school”. Bobbi was laatst jarig en wat wil je als vierjarige dan het liefst? Iets wat roze is en natuurlijk iets wat met prinsessen te maken heeft. Haar droom werd daarom werkelijkheid door het krijgen van het spectaculaire en nogal royale (1 meter brede en 65 cm hoge!) roze kasteel van Prinses Pien.

Prinses Pien kan ook nog eens praten en zingen en dit gebeurd als je haar op speciale punten in het huis neerzet. Er branden lampjes, er klinkt muziek in de keuken, de lift en schommel gaan op en neer en Prinses Pien tut zich wezenloos in haar kleedkamer. Je begrijpt dit kasteel van VTech biedt uren speelplezier. Het combineert leren, spelen en dromen, waarbij Bobbi haar eigen verhaal kan maken. Zelfs Fitz (nu 8 maanden) is helemaal onder de indruk van wat er allemaal gebeurd dus die ‘speelt’ gezellig mee! Het mooie kasteel staat op haar kamer en soms denk ik opeens, ik heb Bobbi al een tijdje niet gezien. Als ik haar dan roep hoor ik; “Hier Mama, ik ben met Prinses Pien op mijn kamer”. Wat een top cadeau. Het is nog nooit zo rustig in huis geweest!

€59.95

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.