KINDERFEETS x MAKII: PIMP YOUR RIDE

Kinderfeets_3Wheel_Klein_(Makii) 2A Kinderfeets_HR_back (MAKII) 1 Kinderfefeets_Klein_2W(Makii)1A

Wat krijg je als je Kinderfeets en Makii bij elkaar zet? Twee toffe houten Dutch design loopfietsen met creatieve prints waarvan er één steeds opnieuw kan worden ingekleurd en de ander kan worden omgebouwd van drie- naar tweewieler. Je kind leert er supergoed zijn of haar balans op vinden waardoor de overstap naar een echte fiets met trappers, zonder zijwieltjes sneller kan.

Een loopfiets is de beste basis om goed en snel te leren fietsen. Je kind leert er mee in balans te komen en schakelt daarna heel gemakkelijk en zonder angst om te vallen over op een gewone fiets zonder zijwieltjes. De voetsteuntjes 
die de Kinderfeets zo uniek maken zorgen voor een nog makkelijkere overstap naar een ‘echte’ fiets. Zijwieltjes stellen het echte fietsen eigenlijk alleen maar uit. De Kinderfeets x Makii serie bestaat uit twee modellen. Allebei even leuk en voorzien van de bekende turbo Makii illustraties.

1. KINDERFEETS MAKII CLASSIC (€109). Deze loopfiets is geïnspireerd op de Nederlandse omafiets. Door de lage instap is dit model geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar tot 5 jaar. Met z’n stoere dikke banden en print in krijtverf is dit het ultieme model om zowel je kunstenaars- als je fiets skills te ontwikkelen. Met de bijgeleverde krijtjes kan je je feets keer op keer een nieuw design geven.

2. KINDERFEETS MAKII TINY TOT (€85). De Tiny Tot is een 2-in-1 design en ontwikkeld voor de allerkleinste fietsers van 12 tot 24 maanden. De Tiny Tot
  is een driewieler met opvallende witte spaakwielen die je gemakkelijk ombouwt tot een miniloopfiets op twee wielen. De fiets is voorzien van vrolijke Makii figuren in geel, groen, rood grijs en zwart.

Voor informatie over verkooppunten in Nederland mail info@speelplus.nl.

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.