CITYMOM genomineerd voor Dutch Mom Blog Awards 2015

Dutch Mom Blog Awards 2015 www.citymom.nl

De 9 kanshebbers op een Dutch Mom Blog Award in de categorieën fashion, interieur en parenting zijn bekend en ik ben super trots dat ik kan melden dat, net als vorig jaar, CITYMOM is GENOMINEERD!!! De Dutch Mom Blog Awards zijn dé awards voor Nederlands beste fashion, interieur en parenting blogs en is een initiatief van Blogstreet. Door middel van de Dutch Mom Blog Awards wil Blogstreet de beste Nederlandse mom blogs onder de aandacht brengen en blog talent een podium bieden. Vorig jaar verlor ik helaas van JustbyManon, die won net als Me-to-We en Zilverblauw zowel de Vakprijs als de Publieksprijs.

Dit jaar ben ik genomineerd in de categorie Interieur & Lifestyle samen met de websites &SUUS en Barts Boekje Junior. Een professionele vakjury, waaronder blogcoach Kirsten Jassies en marketing specialist Eeke van Velsen van Bugaboo wijzen de winnaars van de Vakprijs aan. Het publiek (JULLIE!) bepaalt via een online stemming welke blogger de winnaar wordt van de Publieksprijs in deze categorieën. En daarom heb ik jullie hulp nodig! > > >

STEM OP CITYMOM

Van 17 augustus t/m 15 september 2015 kan iedereen namelijk op zijn of haar favoriete genomineerde mom blog (CITYMOM dus…!) stemmen

via momblogawards.nl

De blog op 15 september de meeste stemmen heeft verzameld, wint de Publieksprijs. Deze prijs wordt uitgereikt tijdens de 2e editie van de Dutch Mom Blog Awards op 17 september a.s. van 14.00- 16.00 uur in de Bugaboo store, Keizersgracht 500 in Amsterdam.

Ik vind het echt een super eer dat ik genomineerd ben en zou het nog te leuker vinden om de publieksprijs te winnen. Dus mocht je ook willen dat CITYMOM deze prijs wint, breng dan je stem uit via www.momblogawards.nl. Alvast heel erg veel dank voor jullie stem! En nu ga ik heel hard duimen dat ik ga winnen 17 september!!!

 

www.momblogawards.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.