ALLERHANDE BOX; MOM MUSTHAVE

Allerhande Box :: CITYMOM.nl 5Allerhande Box :: CITYMOM.nl 6 Allerhande Box :: CITYMOM.nl 8 Allerhande Box :: CITYMOM.nl 9

CITYMOM mocht de Allerhande Box testen. En ik moet zeggen, een box thuis bezorgd krijgen met boodschappen voor drie dagen voor de hele familie en niet hoeven nadenken over wat ik moet kopen of gaan koken vind ik echt een luxe! Je kan kiezen uit een 2-persoonsbox (€35) of een 4-persoonsbox (€49).

In de Allerhande Box zit precies wat je nodig hebt voor de drie verschillende maaltijden. Een vlees (biologisch!), kip (scharrel!) en vis maaltijd. Er zitten recepten bij zodat je stap voor stap kan lezen hoe je het gerecht moet maken. Op ieder recept staat ook een tip hoe het geschikt te maken voor kinderen. Erg handig!

Wat ik leuk vond is dat er een gerecht in zat wat ik nog nooit had gegeten of gemaakt, namelijk Roti. Zo werd ik ook nog eens uitgedaagd iets nieuws te maken, leren en eten. En het was echt heel erg lekker en makkelijk! Sowieso zitten er alleen maar recepten in die binnen een half uur te maken zijn, wel zo fijn als je de hele dag hebt gewerkt en kids jengelen dat ze willen eten. Het eten staat zo op tafel. Net als CITYMOM ook enthousiast geworden over de box? Ga naar www.ah.nl/allerhandebox en bestel je eigen box.

LEES OOK: 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.