“Vanaf nu maken we gezonde pannenkoeken!”, bedachten auteurs Claudia Willekes en Geertje Tensen zich, nadat ze net witte bloem pannenkoeken met stroop hadden gegeten. Maar hoe? Inmiddels weten ze precies hoe! Het resultaat lees je in hun nieuwe kookboek ‘Pannenkoekdag’.
Boek vol gezonde recepten
Het boek staat vol heerlijke, gezonde recepten. Pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers. Gemaakt van 17 verschillende soorten meel zoals bijv. boekweit-, spelt-, havermout-, rogge-, volkoren- en kastanjemeel. Maar ook door het vervangen van melk door bijv. geiten-, haver- of sojamelk. Biologische ingrediënten, lekker vers en zonder toevoegingen.
Eindeloos variëren
Je kunt met pannenkoeken eindeloos variëren. Iedereen is er dol op alleen zijn ‘normale’ pannenkoeken niet zo gezond. Met dit boek laten de auteurs zien dat pannenkoeken niet alleen gezonder en voedzamer kunnen, maar met het juiste recept ook nog lekkerder. Er staan pannenkoek recepten in voor ontbijt, lunch, diner maar ook voor onderweg, als borrelhap en als toetjes en voor een feestje!
Recept voor een hamburger pannenkoek
Vanaf nu kun je dus met een gerust hart tegen je kinderen zeggen dat ze iedere dag pannenkoeken mogen eten! Wij mochten een recept als voorbeeld laten zien. Hieronder kan je daarom vinden hoe je hamburger pannenkoeken maakt!
Het boek Pannenkoekdag koop je via Bol.com
LEES OOK:
- SUPER EASY HOMEMADE RECEPT!
- RECEPT; SUPER GEZONDE ACAI BOWL VOOR KINDEREN (LEKKER ALS ONTBIJT!)
- 10 x LEKKERE + GEZONDE SMOOTHIE TIPS VOOR KINDEREN