MOEDERDAGTIP: DE MOOIE SIERADEN VAN TOV ESSENTIALS

MOEDERDAGTIP: DE MOOIE SIERADEN VAN TOV ESSENTIALS

Sieraden geven voor moederdag is ALWAYS A GOOD IDEA!

Onlangs heb ik de mooie sieraden van TOV Essentials ontdekt. TOV staat voor goed: het goede leven, een goed hart. Elk TOV-item is daarom gemaakt uit goed goud: vintage items, gesmolten en opnieuw gesmeed. Geen mijnen, toch shinen! Dat is nog eens een mooi motto toch. Ze maken hun mooie TOV sieraden volgens de internationale goudsmid standaard: met de hand en met uiterste precisie.

TOV Essentials komen altijd in een stijlvol doosje. Een perfect cadeau voor moederdag dus! Oorbellen kan je nooit genoeg hebben, want die kan je altijd goed afwisselen, dus mocht je een sieraad zoeken voor moederdag, dan zou ik zeggen, met oorbellen zit je altijd goed!

TIPS VOOR HET DRAGEN VAN OORBELLEN

Het dragen van oorbellen kan een leuke manier zijn om je persoonlijke stijl te benadrukken. Daarom wil ik in deze blog nog wat meer vertellen over hoe je oorbellen het beste kunt dragen. Door deze tips in gedachten te houden, kun je oorbellen op een manier dragen die zowel je uiterlijk als je persoonlijke stijl versterkt.

Houd rekening met de gelegenheid

Kies je oorbellen op basis van de gelegenheid. Grote, opvallende oorbellen zijn fantastisch voor een avondje uit of een feestje, terwijl subtiele studs of kleine hoepels beter geschikt kunnen zijn voor professionele instellingen of alledaagse activiteiten.

Laat je persoonlijkheid zien

Het allerbelangrijkste is dat je oorbellen kiest die je mooi vindt en die je persoonlijkheid weerspiegelen. Experimenteer met verschillende stijlen om te zien wat het beste bij jou past.
En over persoonlijkheid gesproken; zelf vind ik meerdere gouden oorbellen in één oor het leukst! Bij TOV heb je genoeg keuze om je oor te upgraden!

Ken je gezichtsvorm

Verschillende stijlen van oorbellen flatteren verschillende gezichtsvormen. Bijvoorbeeld, als je een rond gezicht hebt, kunnen lange, druppelvormige oorbellen helpen om je gezicht langer te laten lijken. Voor een vierkant gezicht kunnen ronde oorbellen of oorhangers de scherpe hoeken verzachten.

Combineer met je outfit

Laat je oorbellen aansluiten bij de stijl en kleur van je outfit. Als je outfit al druk of kleurrijk is, kun je het beste gaan voor eenvoudige, minimalistische oorbellen. Bij een eenvoudige outfit kunnen opvallende oorbellen juist een mooi accent toevoegen.

Draag oorbellen die passen bij je huidtoon

Gouden oorbellen flatteren warme huidtinten, terwijl zilveren of witgouden oorbellen beter passen bij koele huidtinten.

Experimenteer met asymmetrie

Voor een moderne, edgy look kun je spelen met asymmetrische oorbellen of aan één oor een statement oorbel dragen.

Houd rekening met je comfort

Zorg ervoor dat je oorbellen niet te zwaar zijn, om te voorkomen dat je oorlellen uitrekken of ongemakkelijk aanvoelen.

 

IF YOU LIKE IT, PIN IT!

MOEDERDAGTIP: DE MOOIE SIERADEN VAN TOV ESSENTIALS

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.