TE LEUK: DE BUNNIE VS MONKIE BOEKEN

Bunnie VS Monkie

De avonturen van Bunnie en Monkie begonnen als een wekelijkse strip en domineren al een tijdje de Britse bestsellerlijsten. In 2023 verschenen deel 1 t/m 4 bij Gottmer in vertaling. Sinds de publicatie van het eerste deel, in mei 2023, zijn er in Nederland al meer dan 25.000 (!) exemplaren in deze serie verkocht! Dus kijk uit, als je kind het Bunnie vs Monkie-virus eenmaal te pakken heeft kun je niets anders dan doorlezen! 

Mijn zoontje is heeft ze net alle vier gelezen en is gewoon weer met deel 1 opnieuw begonnen omdat hij de boeken ZO leuk vindt! 

Bunnie vs Monkie is een krankzinnig grappige serie strips van de Britse auteur en illustrator Jamie Smart. De avonturen van Bunnie en Monkie zijn te lezen in compacte graphic novels vol korte strips. Laat dit maffe duo en hun vriendjes je hart veroveren met hun bizarre plannen om het bos te beschermen en de wereld te veroveren! 

DEEL I 

Welkom in het Bos. Maar pas op, er heerst chaos! Bunnie het konijn en zijn vrienden Wienie de eekhoorn en Big het varken leefden er vredig samen tot de aap Monkie een noodlanding maakte in zijn raket en besloot de macht te grijpen. Nu zet Monkie wanneer hij maar kan de boel op stelten, geholpen door de gestoorde uitvindingen van het stinkdier Stinkie de uitvinder. Maar Bunnie laat dat natuurlijk niet zomaar gebeuren. 

DEEL 2 

Bunnie vs Monkie en de mens-invasie is het tweede deel in een serie graphic novels over het chaotische en hilarische gevecht tussen Bunnie en Monkie. Sinds hij in het eerste stripboek met zijn raket neerstortte in het bos waar Bunnie en zijn vriendjes wonen, heeft Monkie alles op alles gezet om chaos te veroorzaken en opperheerser te worden. Bunnie het konijn, Wienie de eekhoorn, Big het varken, Le Vos, Actie bever en Metalen Arie hebben zo’n beetje genoeg van de knotsgekke plannen van Monkie en Stinkie de maffe uitvinder.

In dit hilarische tweede stripboek in de reeks moeten ze het niet alleen opnemen tegen Stinkies knotsgekke uitvindingen, maar ook tegen een hele nieuwe indringer… mensen! Kunnen Bunnie en Monkie hun gevecht aan de kant zetten om het bos te beschermen? 

DEEL 3

Bunnie vs Monkie en het doemgenootschap! is het derde deel in een serie graphic novels over de hilarische vete tussen een aap en een konijn. Sinds de komst van Monkie is het geen dag rustig geweest in het bos van Bunnie en zijn vriendjes. Dankzij Monkie de aap en het geniepige, geniale stinkdier Stinkie moeten de pluizige bosdieren het dit keer  opnemen tegen een enorme robotwalvis, een biggenkanon, een gloednieuwe slechterik en… het letterlijke einde van de wereld! Kunnen Bunnie en co het kwaad tegenhouden? 

DEEL 4 

In het vierde deel van de populaire serie Bunnie vs Monkie van Jamie Smart, Bunnie vs Monkie en de supersonische maki!, leren Bunnie en zijn vriendjes een nieuwe vriend beter kennen. Met haar ongekende snelheid zorgt Kami de maki voor chaos in het bos, waar het door toedoen van Monkie en geniale uitvinder Stinkie het stinkdier al niet bepaald rustig was. Zal Kami zich aansluiten bij team Bunnie of team Monkie? En wat voor duistere plannen heeft Stinkie in petto? 

Alle boeken kosten €16,99 per stuk en zijn vanaf 7 jaar. Ze zijn te koop bij BRUNA. 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.