WOOM KINDERFIETSEN NU IN NEDERLAND VERKRIJGBAAR!

Om deze mijlpaal te markeren en zijn 10-jarig jubileum te vieren, introduceert het bedrijf de woom ORIGINAL 'Anniversary Red' editie, een unieke fiets die speciaal is ontworpen om kinderen een buitengewone fietservaring te bieden!

woom, de toonaangevende fabrikant van hoogwaardige kinderfietsen, breidt zijn bereik uit naar Nederland met de officiële lancering van zijn Nederlandse webshop en daar zijn wij heel blij mee. 

De woom kinderfietsen zien er  niet alleen heel stoer uit, ze zijn ook lekker licht, goed bestuurbaar en Fitz vindt hem heerlijk fietsen.

woom is opgericht met als doel kinderen te laten genieten van fietsen en staat bekend om zijn compromisloze aandacht voor kwaliteit en ergonomie. Het bedrijf heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de behoeften en lichamelijke ontwikkeling van kinderen, wat heeft geleid tot de creatie van een hypermoderne collectie kinderfietsen die perfect aansluit bij hun behoeften.

AL 40.000 WOOM FIETSEN VERKOCHT

Het succesverhaal van woom begon 10 jaar geleden, toen twee fietsminnende vaders – industrieel ontwerper Christian Bezdeka en marketingspecialist Marcus Ihlenfeld – op zoek waren naar de perfecte fiets voor hun eigen kinderen. Omdat ze die niet konden vinden, besloten ze het heft in eigen handen te nemen en hun eigen fiets te ontwerpen. Hun bedrijf begon in een garage in Wenen en dat was het begin van een nieuwe kinderfiets, de woom. Inmiddels worden de fietsen in meer dan 30 landen verkocht. Vorig jaar verkocht woom meer dan 400.000 fietsen. Dat zegt wel iets lijkt mij!

Om deze mijlpaal te markeren en zijn 10-jarig jubileum te vieren, introduceert het bedrijf de woom ORIGINAL 'Anniversary Red' editie, een unieke fiets die speciaal is ontworpen om kinderen een buitengewone fietservaring te bieden!

En eindelijk zijn de bekroonde kinderfietsen nu verkrijgbaar in Nederland! woom kinderfietsen zijn er al vanaf €239. woom levert kinderfietsen die niet alleen duurzaam en veilig zijn, maar ook het plezier en het zelfvertrouwen van kinderen vergroten.

Ga voor meer informatie over woom en hun kinderfietsen naar www.woom.com.

woom kinderfietsen

Om deze mijlpaal te markeren en zijn 10-jarig jubileum te vieren, introduceert het bedrijf de woom ORIGINAL ‘Anniversary Red’ editie, een unieke fiets die speciaal is ontworpen om kinderen een buitengewone fietservaring te bieden! De woom ORIGINAL ‘Anniversary Red’-editie zal verkrijgbaar zijn bij geselecteerde fietsenwinkels en online retailers in Nederland.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.