DIT IS DE BUGABOO GIRAFFE; EEN KINDERSTOEL VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Bugaboo Kinderstoel

Mijn allereerste aanschaf voor mijn eerste (toen nog in de buikzittende) baby was een Bugaboo kinderwagen. Dat is inmiddels tien jaar geleden… en in die tien jaar is het assortiment van Bugaboo flink uitgebreid met een heleboel nieuwe model kinderwagens, een campingbedje en een autostoel. Zie daarvoor DEZE BLOG.

Stuk voor stuk hele mooie producten, maar Bugaboo mag sinds deze maand NOG een mooi NIEUW product toevoegen aan hun productportfolio; een kinderstoel. En wat voor een! De Bugaboo Giraffe (leuke naam) is ontworpen voor alle leeftijden en verstelbaar in één seconde! De piramidestructuur en de stevige houten poten maken van de Bugaboo Giraffe een robuust ontwerp en waardoor de stoel tot 100 kg aankan (en is dus echt ge- maakt is voor het hele gezin!).

De dagen dat kinderstoelen een doorn in het oog aan tafel zijn, zijn voorbij. De veelzijdi- ge stoel is vervaardigd uit duurzame materialen en is verkrijgbaar in vijf kleuropties zodat hij in elk interieur kan worden gecombineerd en in de smaak valt bij het hele gezin.

Of je kindje nu leert, eet of speelt, de Bugaboo Giraffe komt altijd van pas: voor slaperige baby’s, beweeglijke peuters en alles wat daarna komt. Het slimme ontwerp biedt vijf ver- schillende zit mogelijkheden aan die naadloos aansluiten bij alle mijlpalen die het op- groeien van een kind kenmerken — van pasgeborene tot peuter en tot volwassene. Een stoel voor de toekomst van je kindje — en de wereld en daar houden wij bij CITYMOM van!

Bugaboo Giraffe

Duurzaam tijdloos ontwerp

De Bugaboo Giraffe is ergonomisch ontworpen en ongelooflijk praktisch omdat hij zich aanpast aan kinderen terwijl ze opgroeien. Dat heeft Bugaboo gecombineerd met een strak, opvallend silhouet dat alsnog harmonieus genoeg is om in elk interieur thuis te pas- sen en zo met elk kind een leven lang mee kan groeien.

De stoel is vakkundig vervaardigd van FSC®-gecertificeerd Europees Beechwood. Alle plastic onderdelen zijn gemaakt van ISCC-gecertificeerde biomaterialen, wat betekent dat de CO2-voetafdruk van de Bugaboo Giraffe 61% lager is dan wanneer deze gemaakt werd met conventionele fossiele kunststoffen.

Om zich aan te kunnen passen aan het kind terwijl het groeit, zijn het onderstel en de rug- leuning van de Bugaboo Giraffe in één seconde verstelbaar met het eenvoudige kliksys- teem. Elk van de vijf zitmogelijkheden heeft een geoptimaliseerd ergonomisch ontwerp voor het hele lichaam zodat een pasgeborene zich kan ontspannen in een natuurlijke po- sitie en een peuter comfortabel kan zitten met voldoende steun voor de rug en voeten.page1image27165088

De stoel kan verder eigengemaakt worden met modulaire accessoires (afzonderlijk ver- krijgbaar), waaronder een pasgeborenen set, een baby set met harnas, peuterstoel, een schommelstoeltje, vaatwasmachinebestendige tray, kussens en meer.

De Bugaboo Giraffe is vanaf nu verkrijgbaar via bugaboo.com en geselecteerde retailers.

 

IF YOU LIKE IT, PIN IT!

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.