DE 5 FAVORIETEN VAN SACHA BURGER @NEXTCHAPTERMOM

de 5 favorieten van Sacha Burger

 

Vandaag de 5 favorieten van Sacha Burger; Fashion director van Cosmopolitan, stylist en content creator. Trotse mama van Mila (10), Lena (8) en Melle (3,5). Getrouwd met haar soulmate Justus. Love to love, create & wander. Instagram: @nextchaptermom @sacha_burger

  1. Wat is je meest favoriete kindvriendelijke ​hotspot? 

Aloha Beach in Wijk aan Zee! Even ontsnappen aan de drukte van alledag, uitwaaien en schelpen zoeken. Aloha heeft een ongekend relaxte (en instant tropische;) sfeer, biologische happen, heerlijke koffie en homemade appeltaart. Need I say more? Een andere zo-lekker-relaxt-buiten-de-stad-hotspot is het Ruytherhuis in de bossen van Castricum: fantastische highteas, beestjes aaien in de stal en uitrazen in de speeltuin. Love it!

  1. Wat is je favoriete kinderwinkel? 

Ik kan nooit met lege handen naar huis bij Keet in huis op het KNSM eiland in Amsterdam.  Voor de fijnste kinderkamer-speelgoed- en fashion musthaves. Ook niet te missen zijn Sissy Boy en Sissy Boy Home (al is het voor de biologische lunch en sapjes!), waar je niet alleen slaagt voor je kinderen maar ook zeker voor jezelf.

  1. Wat is je favoriete plek om met kind​eren met vakantie te gaan? 

Frankrijk! Gezien we met z’n vijven aan hoogseizoen gebonden zijn, staan eilanden-vliegvakanties even in de koelkast. Wij gaan lekker oldschool met auto en tent naar pittoreske (non WiFi;) parels in Frankrijk. Op de wishlist: een oude Volkswagenbus! Tip: Check eens de kleine charme camping gids van de ANWB.

  1. Wat is je favoriete kinder​modemerk? 

It’s all in the mix. Voor een leuke prijs een ‘unieke’ outfit? Check Monoprix in Parijs (o.a. aan de Champs Elysees). Lekker ‘plus Française’ gemixt met fijne items van een andere favoriet: Petit Bateau. Maar ook de limited edition H&M Studio kids, Imps&Elfs en Gap (zeker voor jongens! via Zalando) staan boven aan mijn shoplist. Uiteraard met inspraak van 2 fashionable meiden;)

  1. Wat is je favoriete product (speelgoed, accessoire) voor kinderen? 

Vast op het ‘kleine tafeltje’ in de huiskamer staan potloden van Letterbox Paris, want het oog wil ook wat. Als de meiden wakker worden is tekenen en schrijven het eerste wat ze doen. Cliché maar waar, favoriet zijn auto’s (een wagenpark vol aan Hotweels en VW busjes) op de flexibele autoweg van Waytoplay bij zoon Melle. Het liefst in combinatie met wilde dieren van pvc van Papo

LEES OOK:

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.