KEY WEST BEACHHOUSE; MUST-GO

Key West Utrecht : CITYMOM.nl 1 Key West Utrecht : CITYMOM.nl 3 Key West Utrecht : CITYMOM.nl 4 Key West Utrecht : CITYMOM.nl 2

Nu we in Utrecht wonen, ben ik in een rap tempo de omgeving aan het verkennen. En één van de dingen die ik ontdekte, is ‘the place to be’ voor de beste (Key) Lime Pie van Utrecht en omstreken. Key West Beachhouse ligt net buiten het centrum, aan de Haarrijnse Plas. Het is één van de best bewaarde geheimen voor een relaxte ochtend, middag of dag.

Een sfeervol interieur, heerlijke veranda en ontzettend leuk en vriendelijk personeel. En had ik al gezegd, de lekkerste Lime Pie die ik in tijden heb geproefd? Er is een kids hoek met speelgoed, dus je hebt ook echt even de tijd om die Lime Pie rustig op te eten! Key West Beachhouse is het hele jaar door tot middernacht geopend, dus ook na je werk kun je daar terecht voor een hapje of drankje om het vakantiegevoel nog even vast te houden. Nu met deze mooie ‘nazomer’ dagen is het nog heerlijk vertoeven op het strand terras. Een echte aanwinst als je het mij vraagt, want zoals ze zelf zeggen: Utrecht ligt voortaan aan zee!

Strandboulevard 222  3543 MA  Utrecht

www.keywestbeachhouse.nl

LEES OOK:

 

 

BLOOG BY MALOU DE BRUIN @malou_de_bruin

Een 35-jarige Content Manager who loves to write: “Geboren (en nu wonend) in Utrecht en bijna tien jaar in de mooiste stad van Nederland gewoond (Amsterdam ;), waar ik Manlief ontmoet heb. In 2013 werd de liefde compleet met de geboorte van dochter Evy (bijna 4). Ik ben ondernemend, reislustig en een enorme sneakerfreak – wel zo handig als je een hyperactieve kleuter hebt. Ik ga zo veel mogelijk op pad en heb altijd mijn ‘radar’ aan voor hippe adresjes. Voor CITYMOM schrijf ik over het leven met – en de grillen van – een kleuter. Mijn blogs zijn altijd geschreven met een dikke knipoog, want: hoe fantastisch ook, het moederschap vergt ook een hoop aanpassing en geduld – loads of it.”

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.