ZO KIES JE DE PERFECTE WANDDECORATIE

Lege muren in huis schreeuwen hard om aandacht. Het wordt tijd om ze op te vullen met iets wat je inspiratie geeft, je blij maakt of wat je simpelweg gewoon mooi vindt. Maar hoe kun je dit nou het beste doen en hoe kies je wanddecoratie wat goed bij de rest van je interieur past? Pak je uit met een prachtige afbeelding op aluminium of kies je eerder voor wat klassieke kunst? We geven je graag tips, zodat al jouw wanden straks een perfecte opvulling kunnen krijgen! 

Een dierbare foto op aluminium

Aluminium is helemaal hot en dat heeft een reden; het past namelijk perfect in een trendy industrieel interieur. De foto op aluminium lijkt wel meer diepte en beleving te krijgen doordat het materiaal wat glanst. 

Zeker met zwartwit foto’s is dit een prachtige manier om een impact te maken, maar ook met kleurenfoto’s van landschappen kun je hier echt wat moois van maken. Blader eens door jouw favoriete vakantiefoto’s en zoek de scherpste, mooiste en meest inspirerende foto die je kunt vinden. Laat deze op aluminium drukken en je hebt een prachtige vorm van wanddecoratie welke ook nog eens persoonlijk is.

Ook leuk om meerdere foto’s af te drukken en er een artwall van te maken, dus ze bij elkaar te hangen. Als een kleur of thema van de foto’s bij elkaar passen, dan zorgt dat voor eenheid op de muur, ook al zijn het verschillende foto’s.

Natuurlijk wanddecoratie in bijzondere vorm

Natuurlijke materialen raken nooit uit de mode. Sterker nog, ze winnen steeds meer populariteit in de interieurwereld. Om die reden kun je ze prachtig verwerken door het aan je muur te hangen. Je hebt bijvoorbeeld geweldige houten kunstobjecten die je aan de muur kunt hangen.

 Wat dacht je van een gave wereldkaart van hout of een namaak gewei van hout of steen? De opties zijn daadwerkelijk eindeloos en dit past bijna in elk interieur. Je ziet ook steeds meer mensen die groen aan hun muur willen, zoals een schilderij van mos. Een grote spiegel geeft ook een mooi effect aan de muur, tevens maakt het de kamer

Via Pinterest kun je duizenden manieren vinden om plantjes zoals mos of vetplantjes te gebruiken in een schilderij. 

Wandrekken of plankjes

Ben je niet zo van de schilderijen of afbeeldingen aan de muur, maar heb je wel veel souvenirs of kleine decoratieobjecten die je graag een plekje wilt geven? Kijk dan eens naar een mooi wandrek of diverse plankjes voor aan de muur.

Je hoeft bij wandplanken echt niet meer aan suffe, rechte plankjes te denken, want je hebt ze in allerlei vormen die ook bijdragen aan je interieur. Hier kun je dan vervolgens al je mooie decoratie objecten tentoonstellen en ze een eigen plekje geven aan de muur.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.