10 X DE LEUKSTE KINDERKAPPERS IN AMSTERDAM

10

Is je kind toe aan een coole coupe, korter kapsel of leuke look? CITYMOM zet de 10 leukste KINDERKAPPERS IN AMSTERDAM op een rij! 

1     020 Studio

Kinderen kunnen hier van dinsdag t/m zaterdag in de speelruimte geknipt worden. Ondertussen kunnen de kinderen een filmpje kijken of spelen. Knippen kost €15.

Rietwijkerstraat 27   | meer info 

 

2    Blender

Op zaterdag en zondag is de kinderkapper aanwezig in deze leuke kids conceptstore. De kosten voor een knipbeurt zijn €17.50.

Ruysdaelstraat 9-13 | meer info 

 

3    Bloem in Bloei

Bloem is al acht jaar een begrip in de Amsterdamse Pijp. Het is een kinderkapsalon die écht is ingesteld op kinderen, waar ze kunnen plaatsnemen op een motor, in een knalrode brandweerwagen en een stoere legerjeep, waar speelgoed ligt en tientallen foto’s van lachende, fris geknipte kinderen je aankijken!

Gerard Doustraat 75 | meer info 

 

4   Eddy Waas

Voor kinderen moet het bezoek aan de kapper een feest zijn. Bij Eddy Waas hebben ze een speciale kinderafdeling waar ze op een speelse en moderne manier knippen.

Postjesweg 49 | meer info 

 

5   De Kleine Parade 2

Kinderkapper Kim komt elke vrijdag en zaterdag in de winkel is om kinderen van toffe looks te voorzien!

Tweede Anjeliersdwarsstraat 15 | meer info 

 

6. Haarhemel Kids

Hier worden je kinderen op leuke en professionele wijze geknipt. Kinderen tot 3 jaar voor €20 en kinderen t/m 10 jaar voor €29.
Heb je geen oppas en wil je zelf naar de kapper? Bij Haarhemel Kids is gratis oppas. Je kinderen kunnen hier lekker spelen en een filmpje kijken terwijl je haar wordt gedaan. Wel van tevoren even een afspraak maken!

Tweede Goudsbloemdwarsstraat 8-10 | meer info 

 

7. Minimarkt

Op woensdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 is er in deze fijne conceptstore een hele leuke kinderkapster aanwezig en kan je geknipt worden terwijl je in een echte Ferrari zit! Hoe cool is dat! Als MOM kan je ondertussen genieten van een koffie met lekkers erbij of door de winkel struinen!

Beethovenstraat 5 | meer info

 

8. Imagine

Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag kan je kindje in kinderwinkel Imagine terecht bij de kinderkapper. Er werken drie lieve kinderkapsters die met zorg en aandacht de mooiste en stoerste kapsels knippen. In de vrolijk ingerichte kappersruimte met muurschilderingen en speelgoed voelen de kinderen zich altijd op hun gemak en kunnen broertjes en zusjes heerlijk spelen en lezen als ze even moeten wachten.

Amstelveenseweg 131 | meer info 

 

9. Wendy’s Kinderkapsalon

Bij Wendy’s kinderkapsalon knippen vier gezellig dames! Het is een leuke salon met stoere stoelen en tv schermpjes. Daarnaast is er een leuke speelhoek waar de wachtende kindjes heerlijk hun gang kunnen gaan. Ook handig dus voor broertjes en zusjes die mee zijn! Voor alle ouders hebben ze een kopje koffie of thee!

Stadionweg 259 | meer info 

 

10. Wijs West

WIJS WEST is een heerlijke food, shop en kids plek in Amsterdam. Bij WIJS WEST hebben ze niet alleen qua eten en drinken goed aan de kinderen gedacht, maar is er ook een speelruimte gecreëerd waar ze heerlijk hun eigen gang kunnen gaan.Elke woensdagmiddag en drie zaterdagen is er een kinderkapper aanwezig.

Bilderdijkstraat 62 | meer info 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *