WENDY’S KINDERKAPSALON * AMSTERDAM

wendyskinderkapsalon amsterdamBij Wendy’s kinderkapsalon knippen vier gezellig dames! Het is een leuke salon met stoere stoelen en tv schermpjes. Daarnaast is er een leuke speelhoek waar de wachtende kindjes heerlijk hun gang kunnen gaan. Ook handig dus voor broertjes en zusjes die mee zijn! Voor alle ouders hebben ze een kop koffie of thee!

Ook knippen ze sinds kort de papa’s en mama’s Terwijl de kleintjes lekker spelen kunnen de ouders even rustig een mooie coupe knippen!

Kinderfeestjes 

Ook geven de dames kinderfeestjes. Waarbij de jarige natuurlijk heerlijk in het zonnetje gezet wordt! Daarbij doen wij een workshop, diadeem versieren  of in de beauty salon haren vlechten, nagels lakken en make-upjes smeren, een droom voor elk prinsesje!

Het feestje wordt afgesloten met een kinderdisco, waarbij de kids worden voorzien van chips, drinken en een ijsje. De feestjes duren twee en een half uur en kosten €17.50 per kindje. Met een minimale afname van 10 kids. De feestjes kunnen gehouden worden op maandag, dinsdag, donderdag of zondag. Er zijn ook discofeestjes! Kosten daarvoor zijn 15 euro per kindje die duren 2 uur.

Tarief knippen:
Kinderen: €25

Adres:
Stadionweg 259
1076 NZ Amsterdam
0643203655

Website:
Openingstijden:
Maandag Gesloten
Dinsdag 13.30 – 17.30
Woensdag 09.30 – 17.30
Donderdag 13.30 – 17.30
Vrijdag 09.30 – 17.30
Zaterdag 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

1 Reactie

  1. Chanel

    Zeer kind vriendelijk! Leuke en lieve kapsters die goed zijn in hun vak!
    Zeker een aanrader voor alle kindjes!

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.