ALLE MUSTHAVES VOOR EEN DERDE VERJAARDAG (IN NINJAGO THEMA)

NINJAGO | MUSTHAVES DERDE VERJAARDAG NINJAGO | MUSTHAVES DERDE VERJAARDAG

Fitz werd drie jaar! Hij had het al maanden over ‘zijn feestje’. Tijd om opzoek te gaan naar leuke musthaves voor zijn derde verjaardag. Al snel werd het duidelijk dat hij een Ninjago feestje wilde. Hij is daar nogal fan van. Dus Ninjago werd het. Dat begrijp je. Alle musthaves (taart, versiering, traktatie, cadeau etc) wil ik graag met jullie delen. Voor het geval jouw zoon (of dochter) ook een Ninjago feestje wilt geven! 

NINJAGO | MUSTHAVES DERDE VERJAARDAG NINJAGO | MUSTHAVES DERDE VERJAARDAG

DE NINJAGO VERJAARDAGSTAART

Zo deze taart maakte wel even indruk op alle aanwezigen! Nee zoiets moois kan ik zelf niet maken, maar Le Beau Gateau gelukkig wel! Tien kinderen en tien volwassenen hebben ervan gegeten, hij was ook zo groot! Ook heel belangrijk: hij was super super jammie! Le Beau Gateau is gevestigd op IJburg in Amsterdam en ze kunnen nog heel veel andere mooie taarten maken (check op hun site even de Unicorn taarten!). Cupcakes met Ninjago erop waren trouwens ook mogelijk.

Ook een mooie verjaardagstaart bestellen? Check dan www.legateau.nl. 

NINJAGO | MUSTHAVES DERDE VERJAARDAG

DE VERSIERING VOOR EEN DERDE VERJAARDAG

Ik hou heel erg van leuke versiering op een feestje. Online bij CONFETTITIME vond ik o.a. mooie bordjes en leuke ballonnen. Bij Confetti Time draait om feestjes. Ze hebben super veel leuks en bieden artikelen aan voor verjaardagen, babyshowers, kinderfeestjes, gender reveal parties en bruiloften. Er is genoeg te zien! Ik vond deze bordjes en servetten heel mooi. Misschien niet helemaal Ninjago stijl maar wel heel leuk om de verjaardag mee op te vrolijken!

NINJAGO | MUSTHAVES DERDE VERJAARDAG

HET NINJAGO CADEAU

Fitz maak je momenteel heel erg blij met LEGO. Samen met Fitz maakte we een verlanglijstje op Listi.nl en daar kwam alleen maar LEGO op te staan! En hoe leuk is het om dan ook nog eens Ninjago Lego te krijgen! Het fijne van Listi is dat je direct kan zien waar het cadeau het GOEDKOOPST verkrijgbaar is. Wij kochten dit Ninjago LEGO vliegtuig voor Fitz en het scheelt gewoon 7 euro met andere aanbieders van hetzelfde cadeau. Bizar veel toch!

Uiteindelijk heb ik het verlanglijstje van Fitz via Listi doorgestuurd naar iedereen die op zijn verjaardag kwam. Hierdoor kreeg hij o.a. ook bovenstaande Ninjago Juniors LEGO.

Wil je mee over Listi lezen, check dan mijn blog: LISTI; HET ONLINE VERLANGLIJSTJE WAAR JE OOK NOG GELD OP SPEELGOED BESPAART!

Listi.nl

NINJAGO | MUSTHAVES DERDE VERJAARDAG

NINJAGO KLEURPLATEN / ACTIVITEIT TIJDENS DE DERDE VERJAARDAG

De kinderen op de verjaardag van Fitz varieerde tussen de 3 en 6 jaar en eigenlijk vermaken zij elkaar wel met verstoppertje spelen, rond rennen door het huis en hutten bouwen. Maar om toch een activiteit en Ninjago element toe te voegen had ik via de website leukvoorkids.nl Ninjago kleurplaten gedownload. Je kan daar heel makkelijk de kleurplaten customizen (ik had er Fitz 3 jaar opgezet) en als PDF downloaden en dan thuis uitprinten.

NINJAGO | MUSTHAVES DERDE VERJAARDAG

NINJAGO VERJAARDAGS MUTS

Wie jarig is heeft natuurlijk een verjaardagsmuts op! Hoe cool is deze Ninjago verjaardagsmuts! Helaas ben ik zelf niet zo crea en heeft de lieve juf van de creche van Fitz deze mooie Muts gemaakt. Maar mocht jij iets beter dan ik kunnen knutselen dan kan je deze goed zelf maken met geel, blauw en zwart karton!

NINJAGO | MUSTHAVES DERDE VERJAARDAG

DE NINJAGO TRAKTATIE VOOR DE CRECHE

Hoe je deze Ninjago traktatie maakt lees je in deze blog: deze-ninjago-traktatie-is-binnen-1-minuut-gemaakt

Het is een kaasje met een aardbeien snoep veter erom heen. Wie een Ninjago feestje geeft, trakteert natuurlijk ook een Ninjago!

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.