SAMEN SMEREN MET LADIVAL

SAMEN SMEREN LADIVAL :: CITYMOM.nl beeldsamensmeren (2)

Omdat de zon weer heerlijk aan het schijnen was afgelopen weekend ging CITYMOM opzoek naar een geschikte zonnebrand voor kinderen. Ladival is geëindigd in de consumentenbond top 5 van beste zonnebrandmiddelen voor kinderen dus tijd dit merk eens nader te bekijken! Het principe van Ladival is; zoveel als nodig, zo weinig mogelijk. Ladival voor Kinderen is vrij van parfums, parabenen, kleurstoffen en dat is voor een kinderhuid natuurlijk het best. Ik gebruik alleen maar producten zonder rommel voor mijn kids. Ladival werkt direct na het opbrengen, kinderen hoeven dus niet te wachten tot de zonnebrand is ingetrokken! Ook is het extreem watervast, ook fijn voor kids die het liefst de hele dag in het water liggen. Een ander goed ding is dat Ladival per verkochte flacon ‘Ladival voor Kinderen’ 1 euro aan het KWF Kankerbestrijding doneert!

Maar wat ik een echt leuk initiatief vind is hun campagne Samen Smeren. Voor leerkrachten is het insmeren van 30 kleuters bijna onbegonnen werk en er is al überhaupt geen budget voor zonnebrandcrèmes op scholen maar het is wel extreem belangrijk dat kinderen natuurlijk ingesmeerd worden als ze buiten gaan spelen tijdens schooltijd. Ladival komt met de oplossing: ze stellen duizenden flacons ‘Ladival voor Kinderen SPF 50’ beschikbaar aan basisscholen en ontwikkelden een praktische, methode om kleuters elkaar te laten insmeren. Klasgenootjes worden ‘Zonmaatjes’! Brom & Brul staan centraal in deze campagne. Deze geanimeerde diertjes leggen in de leuke prentenboekjes, heldere video’s, praktische stappenplannen en kleurplaten uit waarom insmeren zo belangrijk is en hoe kleuters elkaar kunnen insmeren. Op deze leuke manier is insmeren zo gepiept! Lees er meer over op www.samensmeren.nl (bekijk hier de leuke video!) of check www.ladival.nl. En wil je Ladival bestellen? Doe dat dan via en leef.nl want daar zijn met de code ‘samensmeren’ de verzendkosten gratis!

 

 

 

Volgende artikel

SACK ME

1 Reactie

  1. Jose

    Ladival deze zomer gebruikt bij mijn zoon van 1.5, beschermd goed en geen reactie (nu heeft mijn zoon hier ook geen last van maar alle chemische toevoegingen vermijd ik liever). De spray smeert het prettigst tov de fles voor de body, factor 50 is aan te raden. Ben wel echt zwaar teleur gesteld in de gele vlekken die het achterlaat op kleding ea. Ik heb 2 shirtjes een swaddle doek van een goed merk en zijn petje weg kunnen gooien. Vanisch, ossengal zeep, biotex en 40 en 60 graden wassen hielp niet. Heb hierdoor 60 euro schade opgelopen. Volgende keer geen ladival meer voor ons. Dus koop je dit, let enorm op de kleding die je hierbij combineert!!

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.