DIT ZIJN DE LEUKSTE FILMS VAN HET MOMENT VOOR HET HELE GEZIN

Pathé Thuis heeft de leukste familiefilms van dit moment (mei) op een rijtje gezet. Van de zingende dieren uit Sing 2 tot De Beste Verjaardag Ooit: alle films zijn te vinden op Pathé Thuis.

Sing 2 

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten bereiden het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour.

Clifford de Grote Rode Hond


Tiener Emily Elizabeth ontmoet een magische dierenbeschermer die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze had nooit verwacht dat ze wakker zou worden met een gigantische hond van wel drie meter in haar kleine appartementje in New York. 

Monster Family 2

De familie Wishbone transformeert zich opnieuw in een vampier, Frankenstein, mummie en weerwolf om Baba Yaga en Renfield te bevrijden uit de klauwen van monsterjager Mila Starr. Gelukkig worden ze geholpen door hun drie vleermuizen.

De Beste Verjaardag Ooit

Op de verjaardag van Kareltje, met worteltaart, cadeautjes en een picknick bij het meer, moeten zijn ouders met zijn babyzusje naar de dokter. Koppig besluit hij naar zijn oma te gaan.

Ghostbusters: Afterlife (13+)

Het lijkt erop dat de meest verschrikkelijke tirannen en criminelen van de geschiedenis een oorlog beramen waar miljoenen slachtoffers zullen vallen. De taak om hen te stoppen, is maar één iemand toe te vertrouwen.

Over Pathé Thuis


Groots aanbod, geen abonnement. Deze Nederlandse video-on-demand-dienst (VOD) biedt alle films aan die in de Nederlandse bioscoop zijn verschenen. Het huidige online aanbod bestaat uit meer dan 4500 titels en wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste films van alle bekende filmstudio’s waaronder Disney, Warner Brothers, Universal Pictures, Sony en Paramount Pictures.

Pathé Thuis is beschikbaar via Pathe-thuis.nl en op alle bekende Smart-TV’s, gameconsoles, tablets en smartphones. Een account is eenvoudig en gratis aan te maken, zonder abonnement. Gebruikers van de dienst betalen per gehuurde of gekochte film. 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.