CARDDREAMS; GEBOORTEKAARTJE FITZ

carddreams.nl - citymom.nl 2carddreams.nl - citymom.nl 13
Processed with VSCOcam with hb1 preset
carddreams.nl - citymom.nl 5 carddreams.nl - citymom.nl 7carddreams.nl - citymom.nl 12 carddreams.nl - citymom.nl 9 - VOOR carddreams.nl - citymom.nl 10 carddreams.nl - citymom.nl 11

Toen Bobbi werd geboren kon ik mij nog herinneren dat ik het laten maken van een geboortekaartje erg duur vond. Ik was tijdens mijn verlof naar diverse drukkers in de stad geweest, en had voor mijn gevoel nog ‘de goedkoopste’ gevonden. Toen ik van een vriendinnetje een geboortekaartje kreeg en ik vroeg waar ze die had laten maken zei ze, ‘online’. Online?! Ben ik dagen zoet geweest – met mijn dikke buik – met het zoeken van een drukker, kwam ik erachter dat ik dus ook heel makkelijk online een eigen gemaakt kaartje kon laten drukken. En ook nog voor de helft van het geld en net zo mooi! Je begrijpt dat ik daarom erg blij was dat ik het de tweede keer anders kon doen en voor Fitz heel easy online via carddreams.nl mijn kaartje heb besteld. Ik wilde een zelfde soort kaartje (dik papier, fluor letters) als wat ik toen voor Bobbi had laten drukken en dit was allemaal mogelijk! Ze kwamen zelf nog met het idee om ook de zijkant een kleur te geven, wat een super leuke extra touch aan het kaartje geeft!

Het is zo leuk om een geboortekaartje te sturen en aan iedereen kenbaar te geven dat je kleintje is geboren. Na een maand krijg ik nog steeds iedere dag kaartjes in mijn bus terug met felicitaties, te gek! Ik heb zelf mijn kaartje ontworpen, maar je kan ook natuurlijk gebruik maken van het gemak van alle kant-en-klaar kaartjes die Carddreams heeft. Bij CardDreams.nl vind je kaartjes die je gemakkelijk zelf kunt bewerken. Kies je ontwerp en pas vervolgens het kaartje helemaal naar eigen wens aan. De kaartjes kun je laten drukken op mat, glanzend of parelmoer papier. De keuze is aan jou! En niet te vergeten, dus lekker easy vanaf de bank!

 

www.carddreams.nl

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.