STOKKE XPLORY ACCESSOIRES

stokke-xplory-1-citymom-nl stokke-xplory-2-citymom-nl

Jullie hebben al kunnen lezen dat ik zo blij ben met mijn nieuwe Stokke Xplory omdat het interactie bevordert (Fitz zit op ooghoogte!) terwijl je samen op pad bent. Dat doen we dan ook regelmatig. Lekker op zondag door de CITY wandelen, nieuwe plekken ontdekken. Alle extra accessoires die bij de Stokke Xplory horen maken deze strolls nog eens extra fijn. Hieronder mijn 5 favoriete accessoires.

Luiertas €111
Een verschoontas met opvouwbaar verschoonmatje en ruim voldoende opbergvakken. Je kunt de tas aan de wandelwagen vastmaken (handig!) of over je schouder dragen.

Prampack €156
Wij reizen veel en dan gaat de kinderwagen ook altijd mee. Een brampack beschermt je kinderwagen tijdens het reizen. Hij is licht in gewicht, heeft wielen en eenmaal op bestemming is hij makkelijk op te rollen. Perfect dus voor een vliegreis.

Parasol €46
Een buigbare metalen stang geeft optimale bescherming tegen de zon. Past ook op de reiswieg. Heeft een SPS 50+ bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-straling.

Bekerhouder €19
Hier kan ik dus echt niet zonder! S’morgens maak ik altijd een lekkere smoothie en terwijl we naar school wandelen met Bobbi en Fitz in zijn wagen zit, drink ik lekker mijn smoothie.

Meerijplankje €97
Ook al zo onmisbaar voor de wat langere wandelingen als Bobbi moe is, is de ‘Stokke Xplory Rider’. Of te wel een meerijplankje. Je kan deze gebruiken vanaf het moment dat je kind ongeveer twee jaar oud is. Heb je het plankje even niet nodig dan klik je hem omhoog.

De Stokke Xplory komt met nog veel meer accessoires. Check www.stokke.com 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.