HOT WEBSHOP: OLIVE & MINT

olive-mint-citymom-favorites

olive-mint-citymom-nl-voor-erin

Ze zijn nog maar net van start, maar de beachroundies zijn niet aan te slepen. Onder de frisse naam Olive & Mint gaan twee ondernemers schuil die mooie betaalbare producten aanbieden die helemaal passen binnen de Scandinavische look van dit moment. Strakke design en mooie monochrome ontwerpen. Olive & Mint staat voor betaalbare, veilige producten voor kids, maar ook heerlijke hebbedingen voor in huis.

Olive & Mint is een online lifestyle boutique/conceptstore met design studio. Dus ben je zwanger en nog op zoek naar een mooi ontwerp voor een geboortekaartje kun je ook bij ze terecht. De posters en kalenders zijn van Sandy’s eigen hand. Ze begon met het verkopen van een paar ontwerpen op marktplaats en die werden een enorme hit. En terecht! Een mooie blikvanger voor in de woonkamer of op de babykamer. Er is eigenlijk geen plekje in huis dat niet een mooie accessoire van Olive&Mint kan gebruiken. Top producten zijn toch wel nu de Beach Roundies, de artikelen van Puur Zeep/Mijn Stijl en Cloud Placemats (volledig BPA-free) en de hydrofiele doeken/swaddles van organic cotton.

Sandy & haar partner stonden al een tijdje te trappelen om met hun online avontuur te beginnen, maar ja die naam, daar kwamen ze maar niet op. En dus stond alles nog even in de koelkast. Het moest een naam zijn die algemeen was, maar toch leuk klonk. Tijdens een een pyjama-avondje met Netflix op de bank kwam hij ineens bovendrijven en sindsdien gaan ze als een speer. Nog maar net in juli begonnen gaan ze met hun Instagram nu al naar de 10k! Binnenkort komt er een leuke nieuwe categorie bij in de webshop, wordt het aanbod uitgebreid met leuke merken en misschien zelfs wel een wholesale-shop EN een eigen collectie. Houd ze dus in de gaten en ga nu eerst even naar die ontzettend leuke webshop!

www.oliveandmint.nl

BLOG BY MARIEKE VISSER

Marieke Visser woont met vriend Marc en dochter Aaf (maart ’15) in Amsterdam. Marieke is oprichtster van Oh Baby!: “Tijdens mijn zwangerschap miste ik een leuke, positieve online cursus om me voor te bereiden op de bevalling, het moederschap en om echt te bonden met mijn baby. Vandaar dat ik Oh Baby! heb opgezet”. Kijk op www.mariekevisser.nl voor de gratis mini-cursus van Oh Baby! Marieke schrijft graag, is dol op fotografie, kunst en design met een goed verhaal. Ze houdt van het leven in Amsterdam. De CITY heeft zoveel te bieden, ook als je kinderen hebt. Daarom blogt zij voor CITYMOM graag over lifestyle voor mommy’s (to be) en kids.

Vorige artikel

SNEAKER SEASON!

2 Reacties

 1. Jean

  Jean en Rita. Onze bestelling van twee T – shirts voor de tweeling Norah en Flore werden de volgende dag al perfect en mooi bedrukt thuis geleverd. Zeer goede kwaliteit en verzorgd verpakt. Wij gaan zeker nog een bestelling plaatsen voor onze kleinkinderen.

  Antwoord
 2. Ayse

  Zeker heel groot en leuk assortiment. Maar geloof me, er zijn genoeg andere websites met eenzelfde of zelfs beter assortiment. Klantenservice trekt op niets. Ik heb enkele maanden geleden een bestelling geplaatst op de website. Het duurste artikel werd beschadigd geleverd, ie een bedbumper met kapotte rits (80euro). Na contact met de klantenservice, werd mij voorgesteld om met mijn pas aangekochte artikel naar een ‘plaatselijke kledingmaker’ te gaan?! Op mijn verdere mails ontving ik zelfs geen antwoord. Als je dan je mail nogmaals stuurt, liegen ze over het feit dat ze je gebeld hebben, maar je niet bereikbaar was, als je dan als laatste nog eens dreigt met slechte reviews te schrijven (wat heel normaal is), dreigen ze met advocaten inschakelen etc.
  Ik ben dan uiteindelijk gebeld geweest door de zogenaamde ‘CEO’ van de webshop, die zei dat ik te laat was met retourneren, en dat ik het artikel wellicht zelf beschadigd had. Uiteindelijk stelde ze voor om 20euro terug te betalen, waarmee ik natuurlijk niet tevreden was en dan verandert ze van gedachte en wordt het een voucher van 20euro op de website. Hoe smerig is dit wel niet, ze dwingt me om nog eens van de webshop te bestellen ipv haar fout recht te zetten.

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.