DE LEUKSTE MEIVAKANTIE UITJES IN BINNEN- EN BUITENLAND

Dé meivakantie uitjes voor het hele gezin

Volgende week is het lekker meivakantie, voor de meeste zelfs 2 weken. De gelegenheid om iets leuks te doen met de hele fam!  In Nederland of over de grens. Of je nu de natuur in wilt, graag een stad bezoekt of liever creatief bezig bent. Deze post-corona meivakantie is er genoeg te doen! Experiencegift zet de leukste gezinsuitjes op een rij.

IN NEDERLAND 

Ga op ontdekkingstocht door Amsterdam

Tijdens deze rondleiding door Amsterdam leren jullie alles over het leven van Anne Frank in de Tweede Wereldoorlog. Van de buurten waarin zij leefde tot aan de verhalen. Educatief en leuk tegelijk! 

Waarom doen? 

  • Bezoek de Joodse buurt met zijn Portugese Synagoge en museum
  • Ontdek hoe het leven in Nederland was tijdens WO II
  • Luister naar het verhaal over Anne Frank en haar dagboek
  • Wandel langs monumenten en gebouwen die nog steeds aan de oorlog herinneren


Te boeken via activitygift. 


Zuiderzeemuseum bol van activiteiten in de meivakantie

Zowel in het binnen- als het buitenmuseum zijn er deze meivakantie allerlei activiteiten voor het hele gezin. Van 23 april tot en met 8 mei kunnen bezoekers zich onder het mom Hé, doe je mee! volop uitleven met diverse workshops, audioverhalen en heel veel spelletjes. 

Tijdens het nieuwe evenement Tussen Kunst & Kidz staat creativiteit voor kinderen centraal: bezoek de interactieve theatervoorstelling met Hakim Traidia, maak je eigen kunstwerk van restafval en kijk mee over de schouder van diverse schilders. Daarnaast nodigt Boer Boris de allerkleinste bezoekers uit om zijn verjaardag te vieren.

LEES MEER OVER HET ZUIDERZEEMUSEUM: TIP UITJE: ‘ZEE VOL VERHALEN’ IN ZUIDERZEEMUSEUM

Naar de nieuwste film ‘De Bad Guys’  in de bios 

Na jarenlang ontelbare roofovervallen te hebben gepleegd, worden de meest gezochte criminelen toch een keer gepakt. Mr. Wolf sluit een deal (al is hij niet van plan om zich eraan te houden) om te voorkomen dat ze de gevangenis in moeten: de Bad Guys worden goed.

Begeleid door hun mentor Professor Marmalade (Richard Ayoade, Paddington 2), een arrogante (maar schattige!) cavia, proberen de Bad Guys iedereen wijs te maken dat ze veranderd zijn. Maar intussen komt Mr. Wolf erachter dat goed doen hem de acceptatie oplevert die hij altijd al gewild heeft. Als er dan een nieuwe schurk de stad onveilig maakt, moet Mr Wolf de rest overtuigen om de ‘Good Guys’ te worden.

IN HET BUITENLAND 

Naar Harry Potter’s Zweinstein in Londen 

Een droom van velen: treed in de voetsporen van Harry Potter en verken de wonderen van de tovenaarswereld. Deze rondleiding door de Warner Bros Studio Londen neemt jullie mee in de magische wereld van de wereldberoemde tovenaar. Vertrek: Russell Square! 

MEER LONDEN TIPS? LEES: LONDEN BABY! ALLE KINDVRIENDELIJKE TIPS

Bezoek Disneyland Parijs

Een droom van ieder kind: een bezoek aan Disneyland Parijs. Daar waar prinsen en prinsessen leven in een magische sprookjeswereld. Een Activitygift voucher verzilver je eenvoudig voor toegang tot het park. 

MEER LEZEN OVER DISNEYLAND PARIJS? CHECK: 18X DE LEUKSTE ATTRACTIES VOOR KLEINE KINDEREN IN DISNEYLAND PARIJS

Naar Autoworld Brussel

Zeker voor een echt mannengezin een fantastisch uitje deze Pasen: een bezoek aan Autoworld in Brussel. Ontdek meer dan 300 unieke en klassieke auto’s en motorfietsen die worden tentoongesteld, van de vroegste modellen tot moderne auto’s. Daar gaat menig (mannen)hart toch sneller van kloppen?

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.