TIP: 3in1 SUMMER CAMP IN AMSTERDAM; OOK VOOR EEN DAG OP KAMP

My Little van Gogh, Toddler Sense en Mini Professors hebben de handen ineengeslagen om jullie kinderen het tofste kamp aan te bieden. In deze 4 weken bieden zijn in het 3in1 Summer Camp een combinatie van de 3 hoogwaardige en prijswinnende programma’s. Een dag vol kunst, gym, proefjes, dans, muziek, en spel.

Waar bij de meeste kampen 1 activiteit centraal staat (voetbal, paarden of kunst), is dit kamp zo uniek omdat 3 programma’s samen een super uitdagende activiteiten bieden, vol afwisseling, leuk voor iedereen.

Het fijne van dit kamp is dat je ook een dag kamp kan boeken! Je zit dus niet vast aan een hele week. Bobbi is vorige zomer een dag geweest en vond het te gek. Deze zomer gaat ze weer een dag. De eerste twee weken zitten al vol, dus wil je nog een dag (of meerdere dagen) boeken, doe dat dan snel!

Waar: Amsterdam Zuid

Wanneer:
week 1: 15-19 juli (VOL)
week 2: 22-26 juli (VOL)
week 3: 29 juli-2 aug
week 4: 19-23 aug (nog enkele plekken)

Voor wie:
3-7 jaar

Nederlands en Engelse staff

Tijden:
9:00-17:00

Kosten:
75 euro per dag.

Wacht niet te lang met boeken, het is razend populair!  Check de website clubmylittlevangogh.com voor alle info! 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.