4X HANDIGE APPS VOOR DRUKKE MOMS

Als (CITY)MOM heb je het er maar druk mee; je werk, je kinderen die overal naartoe moeten worden gebracht, afspraken met familie, vrienden en vriendinnen zodat je hen niet verwaarloost, quality-time met je partner en je wil ook nog wat tijd voor jezelf overhouden. Hoe houd je grip op je drukke bestaan?

Deze vier handige apps voor moeders, helpen jou om alle ballen in de lucht te houden.

1. BABY + JOUW BABY TRACKER

Als werkende mamma kan je na de kraamtijd niet meer de hele dag bij je kindje zijn. Maar je wilt natuurlijk niets van je kleintje missen. Met de app Baby + Jouw Baby Tracker kan je alles van je baby in de gaten houden en in de app noteren: het gewicht, de groei, wanneer je het moet voeden en verschonen, het aantal slaapjes en nog veel meer. Ook leuk: in de app kan je een fotoboekje maken en zo bijhouden hoe je kindje zich ontwikkelt en door de tijd verandert. 

2. THINGS

De handige iPad app Things helpt je om structuur aan te brengen in je drukke leven. Je kan er een planning mee maken voor je dagindeling en to-do-lijstjes mee maken met taken en prioriteiten. Zo krijg je routine in je dag en zul je nooit meer iets vergeten. Met deze app creëer je orde in je (soms) hectische bestaan en ga je een stuk relaxter door het leven. De app is makkelijk te gebruiken. Ben jij op zoek naar een niet al te dure telefoon om deze handige apps mee te gebruiken? Kijk dan eens naar de iPhone se 2022! Wie weet is het wat voor jou. 

3. GROW CHILDHOOD

Hebben jij en je kindje alle boekjes verslonden en weet je even niet meer wat je nu met je kleintje kan doen? Download dan de app GROW Childhood. Deze app geeft suggesties voor leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Je hoeft alleen maar een profiel aan te maken en de gegevens van je kindje in te vullen. De app geeft je vervolgens allerlei leuke dingen om te doen, zodat je weer even vooruit kan. 

4. Qustodio Parental Control

Is jouw kind al wat ouder en in het bezit van een smartphone? Dan kan het geen kwaad om als ouder zijn of haar telefoongebruik in de gaten te houden. Met de app Qustodio Parental Control kan je zien wat je kind doet op internet. In de app kan je websites laten blokkeren die je niet vertrouwt en de webgeschiedenis en social-media activiteiten van je kind bijhouden. Je kunt ook de schermtijd beperken. Als je kind over de limiet van de schermtijd heen gaat, wordt het scherm automatisch vergrendeld.

Sim only voor je kind 

Heeft jouw kind een smartphone en wil je als ouder niet teveel betalen voor zijn of haar telefoongebruik? Zoek op sim only kind voor het beste abonnement voor de smartphone van je kind. Met deze apps wordt jouw leven als mamma een stuk makkelijker! Je kunt ze downloaden in de App Store en de Play Store.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.